Coconut Oil Hair Treatment: Sådan fungerer det

Vores hår er udsat for mange påvirkninger. I sommeren er der sol og vind, der kan udtørre håret, om vinteren er det koldt og opvarmet luft. Den forkert pleje eller varm føntørring kan beskadige håret. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dit hår en gang, bør du anvende balsam en kokosolie. Vi viser dig her, hvordan du gør det!

Blunt og kedeligt hår med skøre tips behøver ikke at være. Med kokosolie kan du hjælpe stresset hår på en naturlig måde. Det har, takket være sine værdifulde indhold en nærende og fugtgivende effekt. Også, tør eller fedtet hovedbund gør godt med sin regulerende virkning.

Den kokosolie hår behandling kan du en gang om måneden, men hvis det er nødvendigt, gøre lidt oftere. Hår skal vaskes i forberedelse med en mild shampoo, der er fri for silikone. Håret bliver derefter skylles grundigt forsigtigt gnides og kæmmet forsigtigt med en bred tandet kam. Nu giver dig en spiseskefuld ekstra jomfru økologisk kokosolie i dine hænder. Organ opvarme kokosolie, der er fast ved normal stuetemperatur, hurtig væske og kan spredes fra hovedbunden af ​​håret. Så du starter med et hoved massage og derefter arbejde olien ind i håret tip en. Hvis du har langt hår, kan du bruge noget mere kokosolie hvis det er nødvendigt.

Den kokosolie hår behandling nu har brug for lidt tid til at handle. Du kan i løbet, som binder til håret eller sætte på en badehætte et håndklæde. Efter en time kokosolie hårbehandling kan vaskes med en mild shampoo. Håret nu føles meget glattere efter tørring og skinner smukt. Hovedbunden er kommet sig. Den kokosolie hår behandling har haft sin effekt!

Alternativt kan du også bruge olivenolie eller æg til en hjemmelavet hårkur. Prøv det bare én gang!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 41 =