combineren kleuren in de kinderkamer mooi

om de juiste kleuren te vinden voor de kinderkamer is niet eenvoudig. Als de kamer zo rood als de brandweer? Of liever blauw en groen als de zee? Elk kind heeft zijn eigen voorkeuren. Zodat er geen bonte chaos komt, hebben we de meest populaire kleuren genomen voor jongens en meisjes en in elkaar gezet spannende kleurencombinaties voor de kwekerij te doen.

Of het meisje of jongen, of het nu wilde of meer speelse: onze mooie combinaties van kleuren voor jongens en meisjes kamer veilig is voor elk wat wils. Druk die je enkel onze praktische kleur tafel en neem ze mee in de handelsmarkt. Daar kan je favoriete kleuren individueel worden gemengd volgens uw wensen.

Natuurlijk kunt u combineren voor de kwekerij en de kleuren van de verschillende rangen. Laat u gewoon inspireren door onze voorstellen en vervolgens een droom kwekerij.

Frisse kleuren voor meisjes kamers

Maedchenzimmer_Skandinavisch_gross

Frisse kleuren voor Boy's Room

Jungszimmer_Sport_gross

Een paar eenvoudige tips op kinderdagverblijf kleuren

  • Zo mooi als het is om het opzetten van de kwekerij met vrolijke kleuren, een balans een discreter basisontwerp en sommigen vet accenten optimaal in de kinderkamer. Te veel verschillende kleuren kunnen worden weergegeven enigszins ongemakkelijk. Het kan dan moeilijk zijn voor uw kind om zich te concentreren en zo nu en dan "naar beneden komen". Als de hele kamers, maar bewaard in een bijpassende kleur, dat kinderen vaak dof en lusteloos voelen. Als je een rustige kleur die een balancerend effect en sets met meubels en accessoires kleurrijke heeft kies "splash van kleur", de verbeelding en het enthousiasme van uw kind zijn erg enthousiast.
  • Duidelijke contrasten doen het goed in de kwekerij. Ze kunnen gemakkelijk worden bereid door de zogenaamde gebruik van complementaire kleuren. Ze tegenover elkaar op het kleurenwiel, zodat het contrast daartussen bijzonder intens. Toch zijn ze passen goed bij elkaar en werken in combinatie meestal bijzonder indrukwekkend. brengen combinaties van geel en paars, rood en groen of blauw en oranje kleur als de kwekerij.
  • Slapen, spelen, leren, ontspannen: in de kwekerij, zijn er vele gebieden dieverschillende functies hebben. Het is een geweldig idee, deze gebieden ook om verschillende kleuren te maken. Zo krijgen de kinderen verschillende kleuren om een ​​duidelijke structuur en is altijd afgestemd op de specifieke behoeften van uw kind. Hoe zit het bijvoorbeeld met een speeltuin in het stimuleren van Orange, een baan in konzentrationsförderndem groen en een plek om te slapen in een rustgevende ocean blue? Dit onderscheid moet de kleur van de muur staan, is niet per se. Het kan ook gemakkelijk te bereiken met de kleurkeuze van de respectieve meubelstukken of gekleurde accessoires zoals knuffels, kussens, dozen en speelgoed.
    More, kan de impact kleuren op de stemming van uw kind, kunt u vinden in ons artikel "Welk effect kleuren op kinderen?".

Uw kind wil inspraak in kleuren voor de kinderkamer hebben?

Des te beter! Kinderen zijn meer tevreden met de dingen als ze zichzelf die betrokken zijn bij het besluitvormingsproces zijn. En ten slotte, zal uw kind later in het kind en niet je jezelf te leven. Want soms kan echter "gevaarlijk" zijn om te vertrekken kinderen alleen kiezen, misschien wel de oprichting van een pre-selectie is een goed idee. Wat belangrijk is, is dat het kind helemaal is betrokken.

Uw kind heeft een bijzonder opzichtig favoriete kleur? Geen probleem! In bijna alle kleuren zijn geweldige accessoires voor kinderen. Of lamp, stoelkussens, opbergdozen of tapijt: zeker het gemakkelijker uw kind om muren en gordijnen in meer ingetogen kleuren accepteren wanneer u uitleggen dat als de accessoires komen veel beter tot zijn recht in de kinderkamer.

Verandering van omgeving met nieuwe kleuren in de kinderkamer

Kinderen en hun voorkeuren veranderen snel. En zodat de kinderen herhaaldelijk een beetje veranderd. Met af en toe een "change of scenery" om uw kind voelt in zijn eigen kleine koninkrijk bepaalt altijd goed. Of uw volledig vervangt de instelling of slechts enkele onderdelen, zoals de kast fronten vernieuwd, het is allemaal aan jou. Vaak echter is het voldoende gewoon om gekleurde gebieden verbouwen en te verstrekken of leuke accessoires, textiel, afbeeldingen of lampenkappen in de nieuwe favoriete kleur slechts één keer om de meubels te schakelen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 18 =