Contracties veroorzaken: 10 maatregelen

Je kan nauwelijks wachten op de geboorte en op zoek naar manieren waarop u arbeid kan leiden? We hebben samen trigger voor je tien gemeenschappelijke methoden en home remedies voor arbeid. Lies van hoe ze handelen en hoe je ze kunt toepassen.

induceren arbeid, aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

Veel zwangere vrouwen kunnen beter met het wachten en de opwinding te gaan voor de geboorte, als ze niet het gevoel van het hebben om rond te werkeloos zitten te hebben. Met wat onschadelijke middelen en trucs die u kunt stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder en dus geef je baby een klein duwtje voorzichtig. Maar één ding is duidelijk: de geboorte begint wanneer je baby klaar is. Je kunt het doen stoten, maar wel zelf bepalen wanneer de tijd komt. Aan de volgende eisen moeten daarom worden voldaan:

  • Gezond en fitHet moet u en uw kind goed te gaan in ieder geval.
  • Body en baby klaarMiddelen voor arbeid oorzaak over het algemeen alleen optreden wanneer je lichaam klaar is, dus als uw kind in de juiste positie, de baarmoederhals is zacht en de baarmoederhals is uitgerekt. Bijna altijd is het daarom raadzaam te wachten tot de 40e week van de zwangerschap, en niet eerder dan hun toevlucht nemen tot deze maatregelen.
  • overleg: Laat adviseren u, voor uw verloskundige of uw arts kan u vertellen of uw lichaam en uw baby zijn klaar voor de geboorte.
  • Laat meerdere methoden niet combinerenJe moet ook niet tegelijkertijd proberen alle methoden. Soms is het gewenste effect ontstaat dwz pas na een paar dagen. Zelfs als de agent alleen leiden tot voorzichtig arbeid, kan het onvoorspelbare effecten hebben als je te veel tegelijk uitvoeren of dosierst te hoog.

Toon Boekbespreking: Het geheim van een mooie geboorte

Boek: Het geheim van een mooie geboorteVroedvrouw Jana Friedrich begeleidt u in dit boek op de weg naar de geboorte te vragen. Dankzij hun kennis die je nodig hebt niet meer angst voor de bevalling en de geboorte pijn te hebben.

>>Om te boeken op Amazon

10 maatregelen om arbeid en trekker aan te moedigen

We zullen niet populair maatregelen voor arbeid oorzaak ophouden voordat onder de tien en uitleggen wie van hen kan worden berecht zonder aarzeling dat je slechts in raadpleging zou moeten overwegen en welke maatregelen verloskundigen en gynaecologen sterk afraden.

1. contracties veroorzaken een massage

Voor de massage kunt u mengen 10ml amandelolie met twee theelepels kaneel olie, kruidnagel olie, ijzer Wurz olie en gember olie. Je buik zal door u of uw partner met warm water worden bevochtigd - dan kan de olie beter bewegen - en voorzichtig gemasseerd. Kaneel, kruidnagel, gember en ijzer Wurz het stimuleren van de spieren van de baarmoeder, waardoor de arbeid te bevorderen.
Conclusie: Onschadelijk en doet het goed.

2. contracties veroorzaken met laxeermiddelen of arbeid cocktails

Zelfs als u hebt gehoord dat veel zwangere vrouwen proberen Rizinuscocktail, moet je waarschijnlijk geen gebruikmaken van dit betekent. Artsen adviseren tegen. Labor cocktails of andere laxeermiddelen leiden tot een verhoogde stoelgang en diarree. Dit kan contracties, evenals uitdroging en schade aan de darm veroorzaken. Andere bijwerkingen zijn misselijkheid, diarree en darmkrampen sein.Ist de baarmoederhals nog niet rijp voor de geboorte, kan de zuurstoftoevoer naar uw kind ook worden beïnvloed. Omdat vroegtijdige weeën zet je kind van een hoop stress. Bovendien is het gevaarlijk voor uw baby als u alcohol beimischst het laxeermiddel om de smaak te verzachten.
Conclusie: Ondanks de hoge proliferatie niet aanbevolen.

3. arbeid te verlossen met een warm bad

Als uw circuit een warm bad kan weerstaan, dan kunt u ook leiden op deze manier net voor de weeën. Als u wilt, kunt u essentiële oliën en kruiden, zoals kaneel bladeren, kruidnagel of gemberwortel olie, die wordt gebruikt als een bad additief. Je moet maar zorg ervoor dat je niet alleen thuis wanneer u een bad te nemen. Het kan zijn dat u problemen met de bloedsomloop te krijgen of dat het gewenste effect al snel.
Conclusie: Bij gezonde bloedsomloop veilig en ontspannen.

4. contracties veroorzaakt door geslachtsgemeenschap

Als je slaapt in de dagen rond de datum van levering rond regelmatig met je partner, vermindert de kans dat uw kind duurt te lang op zich wachten. De seks zal een aantal manieren arbeid te activeren. De productie van de arbeidsmarkt hormoon oxytocine wordt geactiveerd door seksuele opwinding. Bovendien, sperma bevat prostaglandinen; het weefsel zijn hormonen die ook gebruikt worden in een drug weeën op te wekken. Het maken van de baarmoederhals zacht en helpen de baarmoederhals te verlengen. Daarnaast is de baarmoeder contracten tijdens een orgasme bij vrouwen. Dit kan samentrekkingen van de baarmoeder veroorzaken.
Bottom line: Als er plezier - absoluut!

5. contracties veroorzaakt door stimulatie van tepels

veroorzaken deze methode om arbeid, wanneer je tepels worden gemasseerd door u of uw partner voor een lange tijd, mag alleen worden gebruikt wanneer de baarmoederhals is al rijp voor de geboorte en dan alleen onder begeleiding en verzorging van een verloskundige. Door het stimuleren van de arbeidsmarkt hormoon oxytocine vrijkomt. De tepels stimulatie zeer effectief weeën op te wekken, omdat als de baarmoeder gereed is, de weeën meestal gebruik binnen een uur. Met een sterke stimulatie kan echter gemakkelijk leiden tot een overreactie van het lichaam dat zich manifesteert in langdurige, zeer sterke contracties. Dit kan gemakkelijk leiden tot stress voor u en uw kind.
Conclusie: effectief, maar alleen met een vroedvrouw!

6. contracties veroorzaakt door licht lichaamsbeweging

Inspannende activiteiten kort voor de geboorte u moet vermijden. Het opslaan van uw kracht in plaats van voor de aanstaande geboorte. Maar wandelen en andere lichte lichamelijke activiteit kan je goed doen en induceren arbeid. Uw kind glijdt door de bewegingen van het licht in de juiste uitgangspositie voor de geboorte. En als het er is, duwen het hoofd van uw kind, ga dan bijvoorbeeld bij het lopen, terug naar de baarmoederhals komen. Deze oxytocine vrijkomt in je lichaam die arbeid triggers. Je kan jezelf op een oefening bal en maak cirkelvormige bewegingen met zwembad of deelnemen aan een buikdansen klasse, om de arbeidskosten te promoten. Dit is in feite hetzelfde effect.
Conclusie: Zonder aarzeling, leuk, maar niet uitput.

7. contracties veroorzaken alternatieve methoden

Geboorte Voorbereidende acupunctuur of homeopathie kan zijn alternatieve therapieën voor de inductie van de arbeid en misschien heb je het gevoel dat het zo aangenaam. In de homeopathie om speciale bolletjes, de zogenaamde bolletjes die kan leiden tot contracties vinden. CAULOPHYLLUM D30 en D6 zijn bedoeld om de baarmoeder te versterken en blow-bevorderende werking op dit punt. Daarnaast kunt u helpen een reflexologie. Vooral de reflexzones op de voeten en handen kan arbeid te promoten. In dit geval wordt een lichte druk uitgeoefend, bijvoorbeeld op de huidplooi tussen duim en wijsvinger op bepaalde locaties. Dit oxytocic activiteiten worden uitgevoerd door ervaren professionals uitgevoerd.
Conclusie: Probeer het doet geen pijn!

8. arbeid te verlossen met een kruidnagel olie tampon

Kruidnagel olie wordt verdund met water of amandelolie (zuiver) gebruikt. Gevolgd door een behandeling van een tampon erin, dat in de vagina wordt ingebracht. Deze methode zal de baarmoederhals zacht te maken. Echter, je moet deze maatregel pas na overleg en begeleiding van een verloskundige toe te passen. Het moet branden om te beginnen, onmiddellijk te verwijderen van de tampon.
Conclusie: Pas na overleg met een verloskundige.

9. contracties veroorzaakt door een aantal voedingsmiddelen

Contracties veroorzaakt door het dieet

het kan eruit zien als klap bevorderen Ook als je bepaalde voedingsmiddelen te nemen op jou. Pittig eten (met chili of cayennepeper kruiden) wordt speciaal aanbevolen. Omdat dit stimuleert de darm, dat dicht bij de baarmoeder en kunnen dus arbeid bevorderen. Kruiden die kunnen leiden tot contracties, kaneel, gember, kruidnagel, marjolein en koriander zijn. Verse ananas wordt ook verdacht van ten gunste van arbeid van nature. Door een enzym, dat is opgenomen in haar naar de baarmoederhals zachter te maken.
Conclusie: Er is geen schade aan het eens te proberen. Anders had je een heerlijke maaltijd in ieder geval deed de ziel goed.

Contracties veroorzaakt door drank

U kunt ook een thee van oxytocica koken ingrediënten maken. Je krijgt het bijvoorbeeld in de apotheek of de gezondheid van voedsel op te slaan. Neem een ​​kaneelstokje, tien teentjes, een beetje verse gember en een eetlepel gedroogde verbena, ook wel bekend als verbena. Over Giet het kruidenmengsel met een liter kokend water en laat de thee steil tien minuten. Het beste is om deze thee lauw drankje en nipt alleen gedurende de dag. Andere kruiden die arbeid kan induceren, bijvoorbeeld, framboos blad, salie, anijs, verbena, venkel en lavas. Deze kunnen worden bereid als thee ook uitstekend.
Conclusie: Thee drinken schaadt in geen geval en weinig inspanning.

10. Trigger contracties De bekende stairs

Traplopen hard op het lichaam en kan daarom leiden tot contracties. Dit is omdat het komt door de fysieke belasting tot een verhoogde bloed herverdeling in de placenta. maar de artsen deze methode niet aanraden, want het ontneemt u belangrijke krachten die je nog steeds de geboorte nodig.
Conclusie: betere reserve krachten voor de geboorte

Wat kan ook arbeid leiden?

Een bacteriële vaginale infectie of urineweginfectie kan vroeggeboorte veroorzaken. Bacteriën kunnen zich uitbreiden naar de baarmoeder en leiden tot veranderingen in de regio van de baarmoederhals. Hierdoor kan langdurig gebroken vliezen bevorderen en uiteindelijk leiden tot arbeid. Als u vermoedt dat te lijden aan een dergelijke infectie, een bezoek aan een arts is onmisbaar. Hier vindt u meer informatie over infecties tijdens de zwangerschap vinden.

Kan rode wijn weeën veroorzaken?

Koppig houdt zich in sommige fora het gerucht dat rode wijn weeën kan leiden. Is dat waar? Wetenschappelijk bewezen is dit niet! Veel aanstaande moeder zei dat het eigenlijk haar had geholpen te brengen op arbeid. Vermoedelijk, het is puur een mentale kwestie. Een glas wijn kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat we draaien het hoofd en voor een keer niet na te denken over de dreigende geboorte. We ontspannen - en in het bijzonder als we niet nadenken over bepaalde dingen, maar ze sneller dan verwacht komen.
conclusie: Van alcohol tijdens de zwangerschap is over het algemeen niet aan te raden, maar een glas van het einde van de zwangerschap is niet gevaarlijk. De beste manier om om uw darmen te luisteren.

In ons artikel "Alcohol in de zwangerschap" kunt u veel informatie, wat mogelijke gevolgen van alcohol tijdens de zwangerschap kan hebben vinden.

Blow bevorderen: dat noodzakelijk?

Veel zwangere vrouwen voelen zich de laatste dagen voor de geboorte als ondraaglijk lang. Maar maak je geen zorgen, slechts ongeveer vier procent van alle kinderen komen op de verwachte datum voor de hele wereld. De meeste kinderen worden geboren in de tien dagen voor of na hun vervaldatum. Een vertraging van maximaal tien dagen is normaal gesproken niet als kritiek gezien. Als uw baby veel tijd in beslag, dus moet je gewoon kalm blijven en genieten van de tijd weer goed dat je hebt voor je alleen. Een paar tips die u kunt vinden in het artikel "Transfer:. Als de baby te laat komt" Misschien moet je wilt, maar niet zo lang wachten, en uw kind komt vanzelf een beetje vroeger dan verwacht.

Als alle maatregelen voor de arbeidsmarkt oorzaak zijn nutteloos en de dokter gelooft dat het beter is om arbeid snel te wekken, kan hij u medicijnen of andere maatregelen die kunstmatige weeën op te wekken voorschrijven. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je kind is niet meer voldoende voorzien van zuurstof en voedingsstoffen of bestaat omdat van PROM risico op infectie. Lees meer over dit kunt u "neem pijn" lezen in ons artikel.

De verschillende soorten arbeid

Hier vindt u een overzicht over de verschillende soorten van de arbeid te geven, is er eigenlijk.

  • oefening arbeid
  • vroeggeboorte
  • Senkwehen
  • barensweeën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 35