Cry, piepen, grinniken: Je baby probeert te communiceren

Op de leeftijd van 1-3 maanden Je baby meer en meer met u eens en proberen te communiceren door te huilen, gorgelende en piepen. Meer informatie over de eerste mededeling test uw baby.

Hoe ouder je kind is, hoe meer het begint om u en vooral uw stem om te reageren. Zodra je het hoort, het begint te schoppen en opgewonden zwaaien met hun armen. Wanneer uw kind begint te direct bij u glimlachen, reageren. Lachen terug en praten veel en rustgevend. Het maakt niet uit wat je zegt, het is alleen belangrijk dat uw stem hoort. Voor frequente liefdevolle meningsuiting is de hoeksteen van de ontwikkeling van de menselijke taal.

schreeuw

Door het huilen drukt uw kind ook op de eerste drie voorsprong op de belangrijkste behoeften maanden. Het schreeuwt, vooral in honger en een volle luier, maar ook met woede of stress. Soms is het huilen heeft geen duidelijke reden. Na een tijdje misschien kan zelfs verschillen in wijn op te sporen en open te stellen voor u wat uw kind op het moment precies van u maar wilt. Ongeacht de situatie, is het belangrijk altijd rustig te blijven en om deze vrede aan het kind van u zenden, ook al lijkt het ontroostbaar. Dus uw kind registreert de nabijheid en genegenheid dat je hem geven en voelt zich veilig en in goede handen.

Weergave groot stuk speelgoed voor de zintuigen

Een meisje zittend op de vloer en heeft een roze O-bal in de handenMet de Oball rammelaar met ratels u uw baby perfect te helpen bij zijn eerste grijpen pogingen. We hebben het voor u gevonden bij JAKO-O.

>>Klik hier voor de JAKO-O en Oball

chortle

Als je baby helemaal op hun gemak voelen, is er een happy grinniken. Meestal zijn er al verspreid vanaf de eerste glimlach. Dit is misschien niet de bewuste glimlach, die later gebruikt wanneer je baby je wilt laten zien zijn genegenheid bedoeld, maar in ieder geval de "gelukkige glimlach". In combinatie met een Gluck Volgens U kunt ervan uitgaan dat uw baby is blij.

gebabbel

Natuurlijk kan je baby niet praten met een paar maanden. En toch weet precies hoe het in staat is om te communiceren met je mee. Als je met hem en met behulp van de zogenaamde Ammensprache praten, dit manifesteert zich vooral door een verhoogde pitch en een vereenvoudigd woordenschat, kunt u er zeker van zijn dat uw baby binnenkort zullen proberen om u te imiteren. Deze imitatie is al in de eerste maanden van het leven en manifesteert zich door de zogenaamde gebrabbel. Maar hebben niets te maken met de feitelijke taal van geluiden die je baby gebruikt.

piepen

Net als de grinniken is het gepiep uitdrukking van baby's welzijn. Baby's het bereiken van een bijzonder grote spoed op deze leeftijd. maar het gepiep van het kind maakt zijn ouders gelukkig als ze kunnen er zeker van zijn dat het goed gaat haar baby.

Baby's communiceren in hun eerste jaar

Schaffen voor u in onze andere artikelen een overzicht van het eerste jaar van je baby communiceert:

  • pasgeboren: Dus neem uw baby contact
  • 4 zesde maand: Je baby lacht veel
  • 7-negende maand: Je baby herkent stemmingen
  • 10e 12e maand: Eerste woorden uw baby

In onze Spezialen "Talk" voor het eerste jaar en "taalontwikkeling" voor de peuter tijd leer je meer over de ontwikkeling van de communicatie en de taal van uw kind.

Dit gebeurt in andere Entwicklungsbreichen

U wilt weten hoe uw ontwikkeld 1-3 maanden oude baby in andere gebieden? Maar dan klik eenmaal in de volgende berichten:

  • beweging: De bewegingen worden bestuurd
  • eten: Dus je baby is ziek
  • Sleep: De dag-nacht Ryhtmus uw baby
  • sense: Je baby ervaart nieuwe sensaties
  • groei: Groei en het gewicht van uw baby

tonen
meer informatie

Boek: First Year Baby'sAls u wilt weten over de ontwikkeling van je baby nog, raden wij u aan de JV boek "First Baby Year" door het boek auteurs Vivian Weigert en Dr. Franz Paky. Dank u aan de Graefe en Dead Ringers Publisher voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 62 =