Cry, vinkua, hörötys: Vauva yrittää kommunikoida

Iässä yhdestä kolmeen kuukautta Vauva sopia yhä enemmän teitä ja yrittää kommunikoida itku, kurina ja ulisee. Lisätietoja ensimmäinen tiedonanto testaa vauva.

Vanhempi lapsi on, sitä enemmän se alkaa teitä ja erityisesti äänesi vastata. Kun kuulet sen, se alkaa potkia ja innoissaan heiluttaa käsiään. Kun lapsi alkaa hymyillä sinulle suoraan, reagoida siihen. Nauraa takaisin ja puhua paljon ja rauhoittava. Sillä ei ole väliä mitä sanot, se on vain tärkeää, että kuulee oman äänensä. Taajaan rakastava puhe on kulmakivi inhimillisen kielen kehitystä.

huuto

Itku lapsi painaa myös kolmen ensimmäisen kuukauden ennen sen tärkeimmistä tarpeista. Se huutaa, erityisesti nälän ja täydellinen vaippa, mutta myös vihaa tai stressiä. Joskus itku ei ole selvää syytä. Hetken ehkä jopa havaita eroja viinien ja avata mitä lapsesi tällä hetkellä tarkalleen haluat. Oli tilanne mikä tahansa, on tärkeää aina pysyä rauhallisena ja lähettämään tämän rauhan lapsi sinun, vaikka se näyttää lohduton. Joten lapsesi rekisteröi läheisyyttä ja hellyyttä, että annat hänelle ja tuntee olonsa turvalliseksi ja hyvissä käsissä.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Tyttö istuu lattialla ja on vaaleanpunainen O-pallo käsissäKun Oball Rattle kanssa helistimiä sinun lapsellesi täydellisesti auttaa hänen ensimmäinen ahne yrityksiä. Olemme löytäneet sen sinulle JAKO-O.

>>Klikkaa tästä JAKO-O ja Oball

hörötys

Jos vauva tuntuu täysin rennoksi, on onnellinen hihittää. Yleensä jo levinnyt siellä ensimmäisestä hymy. Tämä ei ehkä ole tietoisia hymy, joka käyttää myöhemmin, kun vauva haluat näyttää kiintymyksensä tarkoitettu, mutta ainakin "onnellinen hymy". Yhdessä Gluck mukaan Voit olettaa, että vauva on onnellinen.

leperrellä

Tietenkin, vauva voi puhua muutaman kuukauden. Ja kuitenkin tietää, miten se pystyy kommunikoimaan kanssasi. Kun puhut hänen kanssaan ja käyttämällä ns Ammensprache Tämä ilmenee lähinnä lisääntynyt piki ja yksinkertaistettu sanastoa, voit olla varma, että vauva pian yrittää matkia sinua. Tämä jäljitelmä on jo ensimmäiseen elinkuukauden ja ilmenee ns jokeltelu. Mutta ei ole mitään tekemistä varsinaisen kielen ääniä käyttävä vauva.

kitistä

Aivan kuten hykerrellä on kitistä ilmaus vauvojen hyvinvointia. Vauvat saavuttaa erityisen korkea pitch tässä iässä. mutta kitistä vauva tekee hänen vanhempansa onnellinen kuin he voivat olla varmoja, että se menee hyvin lastaan.

Vauvat kommunikoivat ensimmäistä vuotta

Hankkia sinulle muussa artikkelissa yleiskuvan siitä, miten vauvan ensimmäinen vuosi viestii:

  • vastasyntyneet: Joten ota vauva yhteystiedot
  • 4-kuudes kuukausi: Vauva nauraa paljon
  • 7-yhdeksäs kuukausi: Vauva tunnistaa tunnelmia
  • 10th 12th kuukausi: Ensimmäiset sanat vauva

Meidän Spezialen "Talk oppia" ensimmäistä vuotta ja "kielen kehitykseen", jonka lapsi kerran oppia enemmän kehityksestä viestinnän ja kielen lapsesi.

Tämä tapahtuu muissa Entwicklungsbreichen

Haluat tietää, miten kehittänyt yhden ja kolme kuukautta vanha vauva muilla alueilla? Mutta sitten klikkaa kerran olivat seuraavat:

  • liikkuminen: Liikkeitä ohjataan
  • ruoka: Niin vauva on sairas
  • uni: Päivä-yö Ryhtmus vauvasi
  • sense: Vauva kokee uusia tuntemuksia
  • kasvu: Kasvu ja paino vauva

näyttö
lisätietoja

Kirja: VastasyntyneenJos haluat tietää kehitystä vauva vieläkin, suosittelemme JV kirjan "Vastasyntyneen" kirjan mukaan kirjoittajat Vivian Weigert ja Dr. Franz Paky. Kiitos Graefe ja Dead Erottamattomat Publisher tukea.

"Tietoja kirjasta


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5