Cykelanhængere Stiftung Warentest

Du er på udkig efter en cykelanhænger? Stiftung Warentest har testet for deres evne til at køre anderledes trailer, håndtering og sikkerhed. Find ud af her, hvad cykel trailer på Stiftung Warentest i tillæg til Cougar modtaget to gode karakterer.

Cykelanhængere Stiftung Warentest: Testvinder

Kun en cykelanhænger blev hædret af Stiftung Warentest rating "god" - den Chariot Cougar sekund Han scorede højt for sin gode kvalitet. Et barn sidder behageligt i traileren og suspensionen påvirker din ryg. I kategorien håndtere de testere adskiller ham med karakteren "god" (2,5). Bare en lille bedømt værre var "D'Lite" Burley - "tilfredsstillende" (2,6). Med hensyn til sikkerhed, han er endnu bedre end den vindende model. Lette udstrygninger kørte, komfort og håndtering. Men det Ritschie Nem af Weber og Twin Classic SSL fra Kindercar har skåret som "tilfredsstillende". Modellen af ​​Weber scorede med sin gode præstation på banen. Stiftung Warentest den cykelanhænger af Kindercar imponeret over hans holdbarhed - han fik i denne kategori endnu bedømt "meget god" (1,0).


Imidlertid blev den øgede mængde af skadelige ingredienser kritiseret på begge modeller. I begge fans blev påvist plastificeringsmidler i armlæn og PAH'er i håndtagene. Den Ritschie Easy Weber var i stand til at score point med testere har dog produktionen af ​​traileren i 2013 blevet indstillet.

Cykelanhængere Stiftung Warentest: Taberen

I testen af ​​Stiftung Warentest, cyklen trailer barn carrier 20 af profeter med en lødighed på "ringe" udført den værste (5.1). Især i de kategorier af forurenende stoffer og komfort for barnet blev modellen bedømt som "ringe". Både i båndet, og i sædehynden blev påvist PAH'er. Hertil kommer, at testere fundet phthalater i vinduerne visning. Under regnbyge, har materialet af traileren ikke overleve og viste sig at være gennemtrængelig for vand. har også dårligt modeller Kid for 2 af Croozer og Bluebird af Monz. I begge modeller blev spor af PAH påviseligt findes i båndene. Revisorerne kritiserede traileren af ​​Croozer også, at behandlingen af ​​materialet var utilstrækkelig. I testen, rammen brød.

Anmeldelse: cykel trailer på Stiftung Warentest

ADAC testede sammen med Stiftung Warentest anhængere ni cykler med hensyn til deres sikkerhed, holdbarhed, evnen til at køre, håndtering samt i forurenende stoffer. Men også komforten for den lille passager blev evalueret. Modellerne var på ingen måde kun testet i laboratoriet. Fem erfarne cyklister vurderede trailer på deres egnethed til at køre i løbet af en tur på et kursus. De kørte eksempel i slalom rundt om forhindringer for at teste manøvredygtighed af traileren. I denne kategori, forskellene i de enkelte modeller var kun små. Alle de opnåede resultater mellem "god" (2,5) og "tilfredsstillende" (2,8).

I kategorien håndtere de testere fra Stiftung Warentest vurderede cykelanhænger med hensyn til følgende spørgsmål: Kan cykelanhænger konverterer til en jogger eller klapvogn nemt? Hvis materialet af traileren let at rengøre? Med en test dummy blev også kontrolleret, om forældrene kan sætte deres barn bare i cykel trailer. I disse områder, at resultaterne var konsekvent mellem "god" (2,2) og "tilfredsstillende" (2,9).

Ud over den køreegenskaber og sikkerhed, men også komfort for barnet blev undersøgt, fordi det skal være behageligt at sidde i traileren og beskyttes mod vind og vejr. Testresultaterne viser: de fleste tilhængere beskytte "god" til "tilfredsstillende" fra sol og regn. Den eneste undtagelse er den børnebæreselen 20 af producenten Prophete. Efter en kort tid under regnen bruser modellen blev gennemblødt.

Stiftung Warentest testede cykel trailer med hensyn til deres ingredienser. Resultat: Revisor rapporteres til forurenende stoffer i de stropper, pads og skubbe håndtag. I laboratoriet testere tog også sidevæggene samt syn og regn vindue "under mikroskop". I fire af de ni testede cykel trailer fundament viste varer teste, at fabrikanter øgede mængder af polycykliske aromatiske hydrocarboner (PAH), phenolforbindelser og plastificeringsmidlet anvendes phthalat. mistænkes stofferne for at forårsage kræft, ændrer det genetiske materiale og nedsætte fertiliteten. Bluebird af Monz, den en- og to-personers Croozer og barn vedhæng 20 af profeter - - I testen traileren pågældende blev derfor bedømt med en rating på "ringe". Det bedste resultat i emissionstesten opnåede den samlede vinder - Cougar 2 i Chariot. Men dette havde lidt mangler, som nogle rester af PAHer blev påvist i skubbehåndtagene. Det værste testresultat havde børnebæreselen 20 af producenten Prophete her. "Fattige" med en score på (5.1) faldt han i delområde af forurenende stoffer.

Stiftung Warentest fundet fejl med manglende belysning i mange cykelanhængere. For traileren i skumringen at blive let hørt de havde brug for en passende lys. Kun producenten Burley, Kindercar, Prophete og Monz forsynet med for- og baglygte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 17 =