cykelcomputer

Med NetMoms cyklus lommeregner kan du finde ud af præcis, når du er mest frugtbar, og derved øge dine chancer for at blive gravid hurtigt og nemt. Du skal blot bære en første dag i din sidste menstruation og længden af ​​din cyklus i cykelcomputer og allerede kan du beregne din frugtbare periode.

Dine data til beregning af de frugtbare dage

Information cykelcomputer

Hvorfor bruge cykelcomputer?

Efter ægløsningen, er et ovum befrugtet kun for en meget kort periode, nemlig ca. 24 timer. For at kunne bruge denne periode optimalt og dine chancer for at undfange et barn stigning, det er godt, hvis du kan indsnævre så præcist som muligt tidspunktet for ægløsning og din frugtbare periode. Her cyklen regnemaskine hjælper.

Hvordan virker cykelcomputer?

Selvom den tid, hvor ægget kan befrugtes, meget kort. Men sæd kan overleve i flere dage i kvindens krop, hvilket er grunden til at der er meget længere tid, når du er frugtbar. Den cykelcomputer er baseret på en frugtbar periode på 7 dage. Denne består af de fire dage før ægløsning dato, den dag, hvor ægløsningen sker, og fra de to dage, der fulgte. Denne gang vises i cyklus du computeren som en frugtbar periode.

vigtigt: Resultaterne i de cykelcomputere er baseret på gennemsnit. Derfor er det hensigtsmæssigt under nogen omstændigheder at forhindre. Den nøjagtige løbet af cyklussen og processen med æg modning og ægløsning påvirkes af mange komplekse faktorer, hvilket er grunden afvigelser er altid muligt. Den cykelcomputer er derfor kun Tendezen og ikke tjener som en garanti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91