D-vitamiinin raskauden

Riittävän saatavuuden D-vitamiini on hyvin tärkeä raskauden aikana. Yhdessä muiden ravintoaineiden D-vitamiinin tukee kasvua ja kehitystä vauva aikana alkuvaiheessa raskauden ja myös lahjoittaa kehon paljon valtaa. Ja vaikka et ole raskaana, sinun pitäisi kehosi riittävän D-vitamiinin saanti. Täällä voit selvittää, mitä on takana D-vitamiinin ja miten voit täyttää päivittäisen tarpeen.

Miksi D-vitamiini on tärkeää sinulle ja lapsellesi?

  • D-vitamiini mahdollistaa hyödyntää kehon kalsiumin ruokaa ja vahvistaa siten luita ja hampaita. Luun tiheys sikiötä vaikuttaa raskauden aikana.
  • Immuunijärjestelmää hyötyy D tasoilla korkea vitamiinia. Puolustuksemme ja kennojen suojaus voidaan perustaa ja suojella sinua bakteereita. Joten pysyt kunnossa ennen raskautta ja sen aikana ja terveenä.
  • Uudet tutkimukset vahvistavat positiivinen vaikutus sydämeen ja verisuoniin. Vitamiinia vähentää sairastua diabetekseen ja multippeliskleroosi riskejä, ja myös näyttää vähentävän syöpäriskiä - sinulle ja vauva.
  • British Journal of Nutrition vuonna 2010 julkaistun tutkimuksen tulokset osoittivat, että hyvä D-vitamiinin saanti merkittävää tukea solujen kasvua vauvan siirtymistä alkuvaiheessa raskauden. Niistä 3700 naiset toivat koehenkilöillä, joilla on hyvä tarjonta keskimäärin suurempia ja painavampia lapsia maailmaan kuin vertailuryhmä.

Tuo kirjan vihje: ravitsemus raskauden aikana

Kirja vihje: Oikea ruoka raskauden ja imetyksenMitä minun pitäisi syödä eikä paremmin, mitä? Mitä syön pahoinvointia ja närästystä? Joka edistää maidontuotannon? Löydät tämän kirjan vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Kuinka paljon D-vitamiinia tarvitset raskauden aikana?

Toistaiseksi Saksan Nutrition Society (DGE) suosittelee aikuiselle on viisi nanogrammaa lapsille ja vanhuksille noin kaksinkertainen määrä. Vaikka yliannostuksen on suhteellisen epätodennäköistä, älä tyydy määristä. Mitataan arvosi lääkärin ja keskustella hänen kanssaan yksittäisen annoksen. Ennen raskautta, standardin annos aikuisille on yleensä riittävä. Ensimmäisestä raskausviikon Your kysyntä on kasvussa ja on 10 nanogrammaa suositusten.

2008 "Valtion ravitsemusneuvottelukunta Survey" liittovaltion tutkimuskeskuksen Ravitsemus ja elintarvikkeiden on määritelty, että 82 prosenttia miehistä ja 91 prosenttia naisista kiinnitetä riittävästi D-vitamiinia Koska D-vitamiinin tila ei useinkaan tarkisteta säännöllisesti terveystarkastuksia, sinun pitäisi mitata jotta voidaan torjua mahdollinen puutos varhain arvosi lääkärille.

How You tarjoavat kehon raskauden aikana D-vitamiinia?

Aktiivinen D-vitamiini ei tarkasti ottaen ole totta vitamiini, mutta messenger, joka on muodostettu muuntoprosesseilla maksassa ja munuaisissa. "Raakaan aine", ns natiivi D-vitamiinia, on joko imeytyy ihon läpi tai ruokaa.

Tärkein toimittaja natiivi D-vitamiini on aurinko, tai tarkemmin sanottuna Ihon kosketusta UVB auringonvalolta. Kuitenkin on olemassa muutamia asioita kannattaa harkita:

  • Kesällä, aurinkovoidetta tulisi suojata korkean SPF ihoa auringonpolttama ja vähentää riskiä sairastua ihosyöpään. UVB-säteiltä on estetty, mutta ne voivat myös tuottaa ei natiivin D-vitamiinin ihoa. Tietenkin, suojakerroin on tärkeä ja sinun tulisi edelleen kiinnittää huomiota. Kuitenkin kymmenen minuuttia päivässä ilman aurinkosuojaa riittää täyttämään tarpeeksi.
  • Vaikka iho tulee kesällä, myös pilvisellä säällä tai varjossa UVB-säteiltä, ​​jotka joutuvat ne puuttuvat valitettavasti kokonaan meidän leveysasteen talvella. Noin lokakuusta maaliskuuhun muistia niin ei voi täyttää raitista ilmaa.
  • Silloinkin kun puhutaan vielä pohdittava solariumia ovat hyvä vaihtoehto, sinun pitäisi halua soveltaa keinovalolähteitä. Iho voi olla hyvin herkkä muutaman ensimmäisen raskausviikon aikana ja on herkkä ulkoisille vaikutteille. Useimmat kaupalliset solariumit jo työskentelevät UVA-säteilyä ja ovat hyödyttömiä oman D-vitamiinin.

Myös jotkut elintarvikkeet Voit käyttää kehoa raskauden varovainen vitamiinia. ennen kaikkea rasvainen kala, naudan maksa ja kalanmaksaöljyä D sisältöä ovat tunnettuja korkeasta vitamiini. Pienempiä määriä jumissa maito, munankeltuainen tai sieniä. Noin 100 grammaa silakka, lohi tai ruijanpallas riittävät täyttämään päivittäisen vaatimukset. Kanssamme et löytää herkullisia reseptejä, jotka tarjoavat sinulle ylimääräisen annoksen vitamiineja sinulle ennen raskautta ja sen aikana.

imevät D-vitamiinia raskauden kautta ravintolisiä

Jos elimistö ei ole raskauden kaikesta huolimatta D-vitamiinia, voi ravintolisät apua. Usein valmisteet yhdistelmänä foolihapon tarjotaan yhtä tärkeä osa ravinteiden taulukossa. Saat lisäkustannuksia lääkkeet apteekista, mutta ei pidä he ottavat ensin lääkärin kanssa. Annosteltu oikein ne auttavat määrittelemään tarjoamaan sinulle ja lapsellesi suurin raskauden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 67 =