De 10 smukkeste søvn ritualer for børn

Sleep ritualer gør det nemmere for dit barn at komme til at hvile om aftenen. De følgende ti tips kan hjælpe dig med at udvikle en natlig rutine til at holde dit barn kan dyppe afslappet i realm af drømme.

Sleep ritualer til babyer og småbørn lette overgangen fra dag til nat. Hvis de gentages hver dag, bliver det en smuk rutine for hele familien.

Sleep ritualer til babyer og småbørn

1. aftentur

Når dit barn er skruet op efter en lang dag, kan frisk luft være betryggende. En afslappet gåtur udendørs kan hjælpe dit barn til at slappe af og hvile.

2. Varm bad

I den varme badevandet, slappe af de fleste børn. Apostlenes Bad til din mindre, men snarere forfriskende, måske et par dråber lavendel olie for at hjælpe i badevandet. Det beroliger sanserne og nærer den sarte hud.

3. Hold hænder

Hvis dit barn har en stressende dag bag ham, det er om aftenen overvældet med sine følelser. Så kan det være en trøst, når Mamas hånd ledsager nedsænkning i drømmeverden og er menes med "Jeg er med jer, her er du sikker."

4. bringe udstoppede dyr til seng

Hvis børnene ønsker at gå på vågeblus deres plysdyr, de ofte afspejler, at deres egne følelser. derfor gå på et barn din. Hjælpe ham til at gøre bamser klar til sin seng, så han kan gå til at sove sammen med dit barn.

5. Sjov og spil til to

Nogle gange børnene nødt til at skære lidt ophobet energi, før de nødt til at komme i seng. På vilde boltre men muligt en fredelig aktivitet bør følge, så dit barn kan stadig komme til at hvile før sengetid.

6. Tickle Massage

"Kun gå tå til at sove, så hele benet." Hvis man "kildre at sove" hvert organ del af dit barn, behøver du forberede det foran en sjov måde at sengetid og dagen er en vittig udsagn.

7. Kuschelzeit

Tag din tid, når du sætter dit barn i seng. Nyd de sidste øjeblikke af dagen med den lille én efter du stadig give ham et kys eller du et par minutter til at sætte ham i seng.

8. Aften koncert anmodning

En god måde at bringe dit trætte barn til at sove er audition for en godnat sang. Dit barn hører velkendte melodier og Mamas stemme, der er afslappende og beroligende.

9. Plauderstündchen

Den spindelvæv i køkkenet vindue eller den lille frø på fortovet: Dit barn oplever mange ting, der skal behandle den en gang før seng i løbet af dagen. derfor tale om noget, at dit barn bevæger sig, og måske forhindrer dem i at falde i søvn.

10. Bedtime Story

Den godnathistorie er den klassiske blandt søvn ritualer. Hvorvidt Håndlavet, spændende historier eller den absolutte favorit bog - Dit barn vil nyde den særlige tid med mor til fulde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 75