De eerste keer met een kind naar de tandarts

Het eerste bezoek aan de tandarts met kind of uw is erg belangrijk. Maar als je voor het eerst het kind moet naar de tandarts je en hoe u kunt uw kind de angst?

om te zitten op de stoel van de tandarts voor de eerste keer kan een positieve ervaring voor de kinderen die je hebt, als je een geschikte arts en de juiste tijd hebben gekozen. In aanvulling op de eerste controle, vindt u ook te weten komen over tooth-vriendelijke dieet en de juiste poetstechniek voor het kind van u en geven u enkele tips over hoe u uw kind te motiveren om je tanden, de dokter te poetsen.

Toen de eerste keer naar de tandarts?

Een set tijd voor de eerste tandartsbezoek niet echt bestaat. In principe adviseren tandartsen, maar om het kind van slechts 1,5 jaar in beslag nemen voor een afspraak. Je moet echter niet over een datum waarop een tijdrovende behandeling wordt toegepast te kiezen. De meeste kinderen kunnen niet goed worden geclassificeerd en krijgen bang dat haar moeder of haar vader wordt iets gedaan aan de situatie. Het is ook belangrijk dat u zelf al geen angst van tevoren te laten zien, kinderen voelen dat en de angst voor de tandarts wordt overgeërfd op deze manier. Hebt u nu uw kind één van je studie hier, zodat je hem kan laten zien dat alles veilig is. Uw kind kan wennen aan de omgeving en eventueel de tandarts kan nu al nemen een zorgvuldige blik in de mond van uw kind. Dit moet meerdere malen worden uitgevoerd, tot de leeftijd van drie, het eerste bezoek van de huidige van uw kind.

Als voordat alles is met de tanden naar uw mening in orde zijn en uw kind heeft geen problemen, hoef je niet per se hoeft te gaan naar de tandarts eerder. Achtste maar zeker op de tanden van je kind, want als de eerste hole is er, het is te laat! Het eerste bezoek met het kind naar de tandarts moet echt een controle te zijn, zodat uw kind de praktijk vrij van pijn en ongemak verlaat en kunnen terug te gaan zonder enige problemen. Deze bezoeken aan de tandarts moet dan om de zes maanden worden uitgeoefend - en regelmatig.

Toon tandheelkundige zorg voor kinderen

elektrische Kinderzahnbürse met Disney themaTandheelkundige zorg is vanaf jonge leeftijd een belangrijke kwestie. Voor deze cursus heb je de juiste apparatuur. De eerste elektrische tandenborstel en een goede tandpasta hier essentieel. In Daarnaast zijn er mooie uurglazen, wennen uw kind spelenderwijs de duur van tandenpoetsen.

Het vinden van de juiste tandarts voor uw kind: Eerste tandartsbezoek

Om het kantoor van een geschikte tandarts te vinden, kunt u gewoon keer om te vragen in uw kennissenkring. Er zijn waarschijnlijk al relevante ervaring met kinderen houden van tandartspraktijken. De opvoeders in de kleuterschool hebben vaak klaar om goede tips. Misschien zelfs uw tandarts is het? De meeste tandartspraktijken worden gewoonlijk bereid op kinderen. De tandarts en zijn team zullen er alles aan doen om de angst van je kind te nemen. Echter, het voelt in de praktijk niet goed, je tandarts vragen rustig voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in pediatrische tandheelkunde collega's. Er zijn tal van gespecialiseerde praktijken in veel grote steden. In onze lokale sectie vindt u zeker aan te raden voor een tandarts voor uw kind Uw.

gebruik maken van de nieuwsgierigheid van uw kind naar de tandarts

Kinderen zijn nieuwsgierig en je kunt gebruiken. het kantoor van een tandarts kan een spannende plek voor kinderen. Het is een hele nieuwe wereld te wachten om ontdekt te worden. Door kindvriendelijke uitleg krijgt Uw kind op de behandeling procedure versoepeld weten. Iedereen die kinderen heeft soms maakt positieve ervaring bij de tandarts, staat deze instelling meestal behouden, zelfs als een volwassene. Om het schrijven van een goede basis voor de gezondheid van uw kind. Misschien is de jonge geleverd met ook momenten waarop je liegt in de tandartsstoel. Dus uw kind leert benoeming zorg die vanzelfsprekend en wennen aan de sfeer in de praktijk. Het wordt aan de onbekende omgeving te leren kennen en merkte op dat de onbekende geluiden betekenen geen kwaad. Uw kind heeft een gevoel van normaliteit geëvolueerd. Een bezoek aan de tandarts is dus niet speciaal. Na verloop van tijd zal het dan vinden vertrouwen naar de tandarts en ook makkelijker om zijn mond te openen.

Eerste tandartsbezoek: Het voorbereiden van uw kind

Vaak merkt de tandarts dat kinderen al een tandartspraktijk voor de eerste keer, de angst voor de behandeling aanwezig zijn of een kind al dan niet behandeld erg moeilijk bladeren. Het gevolg hiervan is dat kan tand schade, als gevolg van een aanvankelijk slechts kleine, grote problemen. Met de volgende tips kunt u uw kind helpen om een ​​positieve houding ten opzichte van de tandarts de loop der tijd.

  • ga vroeg naar de tandarts: Ten laatste, wanneer de baby tanden zijn uitgebarsten, zodat uw kind is ongeveer drie jaar oud is, moet u een afspraak maken met de tandarts te maken voor een kind je.
  • zeggen geen bedreiging: Dreigen nooit met de tandarts en te voorkomen dat de verklaringen dat uw kind negatief zou kunnen nemen. De zin: "Als je je tanden niet goed borstelen, dan moet je naar de tandarts," is niet erg behulpzaam. De tandarts wordt het spook, dat de casual afhandeling van uw kind aanzienlijk bemoeilijkt naar de tandarts.
  • beloven geen beloning: Uw kind moet kijken naar de tandarts voor verleend. Er behoeft geen speciale beloning, een beetje erkenning prima.
  • Geen valse beloftes niet maken: Beloof je kind geen dingen die de tandarts misschien niet te houden, en maak uw kind tegen alles. Uitspraken zoals: "Het doet geen pijn," je moet dus voorkomen dat evenals "de boor heb je nog niet het gevoel."

Wat te doen als het kind is bang voor de tandarts?

Uw kind wil niet je mond gemakkelijk openen? Dan moet dat maar. Je zou het moeten dwingen onder alle omstandigheden. Ook goed overtuiging niet helpt dan in de meeste gevallen. Als uw kind bang is, moet u deze serieus te nemen en te reageren op hen. Misschien heb je de eerste tandheelkundige bezoek met een boek van grote kinderen om de angst van uw kind veranschaulichst? Rolmodellen zijn altijd een goede hulp. Oudere broers en zussen of je jezelf in de tandartsstoel, het kan je kind gemakkelijker te maken. Als de tandarts je gestudeerd en u kunt nog steeds achteraf lachen, dan misschien uw kind zal de angst te verliezen en je mond open. Zo niet, dat is niet slecht. Dan probeer gewoon opnieuw een andere tijd.

Advies voor het eerste bezoek aan de tandarts met kind je, krijg je in onze groep deskundigen "tandheelkundige zorg tips voor kinderen."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 24 =