Deken voor het kind: From?

SIDS gebeurt meestal tijdens het slapen gaan baby. Daarom moet je veel aandacht aan hoe je je kind inzet te betalen. In de eerste paar maanden gebruikt u het best een slaapzak. Wanneer kunt u upgraden naar een dekbed, hier je leest.

Wanneer is de deken beter dan de slaapzak?

Een slaapzak wordt algemeen beschouwd als veilig voor de baby. Het kan niet trekken over het hoofd en niet vrij om hem te vertrappen. Een dekbed risico van respiratoire of warmte achterstand. Statistieken tonen aan dat baby's die slapen in slaapzakken en op de rug, zijn minder beïnvloed door wiegendood.
Als een ruwe vuistregel is dat je kunt schakelen tussen de 12 en 18 maanden op een dekbed. In deze leeftijdscategorie is het risico op wiegendood aanzienlijk lager. Het is voordelig om de verhuizing in de zomer te maken. Dus uw kleine niet koud, het moet echter dat wanneer vrij vertrappen. Er zijn heel slaapzakken voor oudere kinderen. heeft uw kind comfortabel in de slaapzak voelt, kan het meer worden gebruikt. Uiterlijk wanneer het opstaat 's nachts alleen, is een dekbed sterk gehecht. In de slaapzak, het risico van vallen is te groot.

Dan moet je naar in een dekbed

In het begin moet je deken aan de voet staking onder de matras om te voorkomen dat het rijden op. Dan zet je kind naar bed, zodat het grenst met de voeten op de voet en is bedekt tot aan zijn borst. Baby's zijn meer geneigd om te veel warmte af te koelen. Daarnaast zal een kind klagen, als het bevriest. Als het te warm, het slaapt vaak toch. Daarom bent u het testen van de temperatuur van de beste in de nek. Zo weet u of de deken is warm genoeg of te dik.

Voor meer informatie over het onderwerp van de slaap van kinderen krijg je in ons magazine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 55