DHL pakke til Østrig: Sådan virker!

at sende pakker og pakker er på nuværende tidspunkt for mange mennesker en dagligdags virksomhedsejere. Indenrigspolitisk er dette ikke noget problem. Men for at en DHL parcel udlandet sende, for eksempel til Østrig, skræmmer, fra fælles. Her er dette næppe anderledes.

Lidt forskel, når forsendelse til Østrig

Hvis du en DHL parcel i nabolandet Østrig sende ønsker, kan du sende noget, du kan sende i Tyskland dybest set. Du bør bemærke, dog altid som kan toldsatser ved grænsen, som skal betale modtageren og kan bremse shipping proces. Er ingen gebyrer vil blive sendt til din DHL pakke med DHL pakke på. Dette tager normalt to til fem hverdage. Her som hos os, er der lavet en leverance forsøg. Skulle dette mislykkes, kan modtageren afhente pakken inden for ti dage (for pakker 14 dage) på et postkontor i nærheden. Hvis den ikke gør det, bliver pakken sendt tilbage til dig.

Priser og adresse Noter

Da dette er ved at sende en pakke til Østrig for en international mission, at gebyrer for højere. En pakke kan sendes til et postkontor til 9,00 EUR, pakker omkostninger afhængig af størrelse og vægt mellem 13,99 EUR (online pris) og 44.99 EUR. Transport forsikring op til 500,00 EUR her er inkluderet i prisen.
Du bør være opmærksom på dette for at angive destinationsland på etiketten shipping. Her skriver du bedst både "Østrig" og "Østrig" på det for at sikre, at DHL pakke ankommer om nødvendigt via en omvej på modtageren. Også angivelse af modtagerens telefonnummer kan være nyttigt.

Pakken forsendelse til Østrig adskiller dybest set kun af omkostningerne og yderligere oplysninger om adresse mærkat på indersiden Tyskland. Bemærk Du har ikke meget.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =