Diarree: Wanneer een arts te zien?

Je moet gaan met diarree naar de dokter? Diarree is een ernstige ziekte. Vooral bij kinderen, kan het snel leiden tot uitdroging. Krijg hier als u een arts moet zien in het geval van diarree.

Je hebt al geprobeerd om de diarree van uw kind te behandelen met een aantal home remedies voor diarree? Maar een verbetering van de situatie is? Dan moet je met je kind naar een dokter te zien, omdat het grootste gevaar dat diarree, de uitdroging met zich meebrengt. Dit komt voor bij baby's en kinderen, een sneller dan volwassenen, omdat hun vochtbalans is nog niet stabiel.

In principe: Als de diarree aanhoudt bij een kind je meer dan 24 uur en geen verbetering in zicht is, moet u een arts te zien en hoe jonger het kind, moet de snellere maatregelen tegen diarree worden genomen. Een arts kan je eindelijk geven niet alleen nuttig instructies met betrekking tot de behandeling, maar ook tips over voeding tijdens diarree uw kind.

In deze borden moet je met je kind naar de dokter

  • met tekenen van uitdroging: gezonken fontanelle, sterke geelachtige urine, verminderde afvoer van urine, lethargie, slaperigheid, droge slijmvliezen in de mond, neus en ogen
  • in eten en drinken weigering
  • bloed, pus, slijm in de ontlasting
  • met al vorhandendem onderliggende ziekte, zoals diabetes, hart-en nierziekten
  • met ernstige misselijkheid
  • braken
  • in ernstige bloedsomloop zwakte, duizeligheid
  • in pitch-zwarte stoel, zogenaamde melena
  • met hoge koorts

Test: Dreigen uw kind uitdroging?

Sleep met twee vingers, de huid op de buik van uw kind en laat dan los. Blijft een huidplooi zijn omdat de huid zijn elasticiteit heeft verloren, dit is een indicator van uitdroging.

Net als een arts aan de gang diarree?

Een gedetailleerde en nauwkeurige beschrijving van de ontlasting kan helpen uw behandelend kinderarts enorm. evenals informatie over de hoeveelheid neerslag, evenals informatie over mogelijke afzettingen zoals bloed, slijm of pus kan helpen informatie consistentie, frequentie, dat de frequentie van de stoelgang uw kinderarts om snellere en meer accurate diagnose.

Als de diarree uw kind nu als gevolg van virussen of bacteriën, uw kind voor de nauwkeurige bepaling van de ziekteverwekker is afkomstig uit een kruk monster microbiologisch wordt onderzocht in het laboratorium. ook gebleken dat er in een kind je bijkomende symptomen, zoals koorts, bijvoorbeeld, is de arts een bloedonderzoek. In een diarree, echter, is niet besmettelijk, andere maatregelen, zoals een intolerantie of een allergietest worden genomen. Omdat de diarree kan een voedselintolerantie kan worden toegeschreven.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 18 =