Disse 13 kølig (kunst) projekter for børn gør dig sjov

Børn vil altid prøve noget nyt. Men at tænke på seje projekter for børn intet er til tider så let. Men bare rolig - vi her har 13 gode ideer til dig, børn i alle aldre glæde - og du sikkert!

1. flerfarvede wire skulptur

pinterest
Vi ved alle, fra forskellige venteværelser og i virkeligheden, kan børn ansætte ligesom timer med de små kugler af tråd. Hvordan du bare herstellst denne spændende kunstværk i sig selv, denne wiki.

2. Lego snekugle


pinterest
Hvis dine børn næppe lege med deres Lego, kan de forevige deres favorit karakter i denne store snekugle. Her kan du finde ud af præcis, hvad du skal gøre for at gøre legetøjet en stor souvenir.

3. Farverige Ice Art

pinterest
Hvis det skal være lidt større nogle gange: Du skal bare er en stor, hvidt sengetøj og farverige isterninger, som du fylder med vand og lidt væske farve til dette store projekt. Her kan du se, hvilke store mønstre kan støbes med farverige isterninger.

4. Den gamle Moorhexe tryller ...

pinterest
Børn elsker at gøre det, som de ville brygge uhyggelige potions i en gryde. Med denne fantastiske guide kan du gøre endnu mere spændende og virkelige for et barn at dit spil!

5. En sandslot, der varer evigt

pinterest
Den sørgelige sandkassen er, at holde alle de store ting, der bygger dit barn er aldrig lang. Men med en smule cement, der er overhovedet ikke noget problem og ser, som dette, også virkelig stor!

6. Magic magnetisk flaske

Indrømmet, dette projekt er noget mere kompleks og kræver materiale, som du måske ikke nødvendigvis har derhjemme: magnetisk, flydende blæk. Men resultatet er utroligt spændende og sørger for, at ikke kun dine børn sjov.

7. Beautiful "is" -Blumen

pinterest
Til dette, behøver du kun et par plastik blomster, Natriumtetrabonat (Du kan finde, for eksempel under navnet borax på internettet) og en lille montage struktur, som du nemt kan rode med barn din egen. Præcis hvordan dette virker forklares dig her. Resultatet er magisk!

8. Air Balloon Dart

pinterest
Når temperaturerne stige igen snart, det er en stor mulighed for at tilbringe med børnene om eftermiddagen. Du behøver kun et par balloner, som du udfylder med farvet vand og så, befestigst på en skærm, som beskrevet her. Nu sigter godt, og selv farven forestilling begynde!

9. Art med Skittles

pinterest
Skittles er farverige dråber, som kan købes i næsten ethvert supermarked. Men de er ikke kun egnet til mellemmåltider, men også til at male! Og i denne enkle vejledning kan du se, hvordan det går.

10. Lasagne Mosaic

En fremragende idé at slippe af med de overflødige lasagne plader: simpelthen farvet og samles til en farverig mosaik. Videoen viser, hvor nemt det er.

11. Kreative ler skåle

pinterest
Dine børn er svært at stoppe kreativitet, så de kan boltre sig på denne store ler skåle. Det forklarer, hvordan nemt du kan lave smukke skåle fra ler, farve og farverige perler.

hjemmelavet - 12. Funny Schnodder

pinterest
Selv om den første tanke "Yuck" er en eller anden måde fascinerer os denne slimede ting, men - for at gøre, og som du kan se her, det er også ganske enkel.

13. Papir rester kæder

pinterest
Med riflede papir rester, lim og tråd kan du lave disse sjove kæder. Her kan du finde de præcise instruktioner inkluderet af nyttige halm trick.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =