Disse er Tysklands hemmelige seksuelle præferencer

Mere end en tredjedel af kvinderne i Tyskland sover flere gange om ugen med deres partner. Men hvordan man kan eksperimentere tyskerne er i seng? Sex-til-regel eller vilde trældom? I vores store NetMoms undersøgelse tog vi den hemmelige præference til bunden.

Hvad sker der egentlig i tyske senge? vi ønskede at komme til bunds i dette spørgsmål og spørgsmålstegn i de seneste uger, mere end 3.000 kvinder til deres sexliv. Vi er ikke kun fundet ud af, hvor ofte de har sex, og hvor tilfredse de er med det, men også hvordan til at eksperimentere og dristige respondenterne i sex er.

Altid noget nyt

Vores store NetMoms Undersøgelsen viste, at de fleste kvinder er ikke utilbøjelig eksperimenter i seng. 37,5% af de adspurgte erklærede at være meget opsat på at eksperimentere seksuelt: der er mere end nogen andre! Kun lidt mere end 7% sagde, at de var ikke til at eksperimentere.
interessant: Af de kvinder, der beskrev sig selv som meget eksperimenterende, er ifølge undersøgelsen omkring 40% i et partnerskab, hvor partneren har ringe eller ingen ønske om at eksperimentere. Måske er en grund til, at hver tredje kvinde i Tyskland har dårlig sex.

Besøgende Venlig trekløver muligt for mange

Spørgsmålet om, hvorvidt de havde en trekløver før sex, svarede kun omkring 16% af kvinder med ja. Det vil sige, ikke engang én ud af seks kvinder nogensinde havde haft en trekant. Af dem, der aldrig har prøvet det, var det ikke kommet for mere end 72 procent i spørgsmål. Det betyder også omvendt, dog, at omkring 40% af kvinderne i Tyskland er ikke utilbøjelig til at tanken om en trekant.

Oh la la: Tyskerne som det franske

Også hvad angår de mest populære typer af sex et klart billede dukkede. Oftest kommer i sengene i Tyskland fransk til det punkt: 91% sagde, at de udfører oralsex. følger for det andet med en klar afstand (59%) af den "svenske" variant af gensidig masturbation. Tredje sted på popularitet skalaen optager 32% af analt samleje.

Smerter: Nej tak!

48% omkring halvdelen af ​​alle kvinder erklærede, at sadomasochistiske praksis for de er et absolut no-go i sengen. Følgelig værktøjer, der kan forberede partneren lystbetonet smerte, såsom piske (8%) eller nippel klemmer (5%), mindre populære. Ledere i form af sexlegetøj er højt vores undersøgelse klassiske stimulatorer ligesom vibratorer (59%) og dildoer (34%).
Samlet set Legetøj synes at have et godt ry blandt tyskerne. Kun lidt mere end 4 procent sagde, at sexlegetøj til dem slet ikke ville kvalificere sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 74