draagzak

Een draagzak kan een nuttige aanwinst voor onderweg en thuis. Je hebt je handen vrij en de baby kan uw aanwezigheid te voelen en is stiller. Hieronder presenteren wij u over wat u moet letten bij het kopen van een draagzak en hoe ECO-TEST enkele draagzakken beoordeeld in een test.

De voordelen van een draagzak

 • Met de draagzak heb je je handen vrij gaan en zijn meer mobiel. Traplopen en een wandeling rond de stad is makkelijker zonder omvangrijke wandelwagen.
 • Baby's die worden uitgevoerd in een draagzak, zijn rustiger en minder huilen. De nabijheid kalmeert en het dragen bevordert binding.
 • Een draagzak voldoet aan de behoefte aan voor de veiligheid. De baby's zijn gelukkiger en zich veilig voelen.
 • Een draagzak voorkomt Hüftschäden en kan ook worden gebruikt voor therapie. Dit vereist dat uw kind benen zit in de draagzak in de zogenaamde "squat-spreidstand" en dat de houding van uw kind goed ondersteund wordt door de steun.

Nadelen van een draagzak

 • U heeft, in tegenstelling tot de kinderwagen in de draagzak geen opslagruimte voor luiertas en andere praktische zaken te gaan.
 • Veel ouders, terwijl het dragen van zeer warm.
 • Wil je iets te proberen tijdens een wandeling of meer bewegingsvrijheid nodig hebt, moet je het kind vaak te nemen en vervolgens te hervatten. In de wandelwagen kan gewoon blijven rustig slapen.
 • moeten worden geleerd wear: De juiste slijtage vereist een goed advies en instructie. U bent niet de juiste manier met de draagzak, kan dit gevolgen voor de gezondheid voor u en uw kind.

By the way: Draagzakken niet schadelijk zijn voor de wervelkolom, als uw kind heeft een stevige voet aan de grond in. En uw baby krijgt genoeg lucht om te ademen, zelfs als het diep in je borst ligt. Dus je moet je geen zorgen te maken.

Criteria bij het kopen van een draagzak

 • Draagzak of draagdoek? Het eerste wat je moet beslissen tussen twee dragende opties. De sling is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende posities dragen. Echter, het vereist een goede opleiding als onderdeel van een drager counseling. Het is ingewikkeld om te gebruiken en foutgevoelig. Zou u een doek een slijtlaag te gebruiken is zeker aan te raden.
 • Wanneer zal het kind te dragen? Sommige draagzakken zijn geschikt tot de derde of de vierde maand van het leven. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen van wat en in welke leeftijd begon ze willen gebruiken.
 • Ondersteunt de draagzak de squat-spreidstand en het ondersteunt het kind toch? Een draagbaar moet de juiste zitpositie (kraak-spreidstand) ondersteunen en ondersteuning van de kop en de rechtsachter.
 • Materialen en ingrediënten? Wees voorzichtig bij het kopen van een draagzak dat de schouderbanden zijn zo breed en gewatteerde. Het is goed als de achterkant wordt ondersteund door extra bandjes. Een draagdoek moet elastisch geweven en voldoende lang zijn. Commercieel verschillende lengtes zijn vanwege de vele verschillende technieken en verschillende draag- lichaam en kleding maten van de dragers. Dus neem zorg op de juiste lengte te kopen.

ECO-test Beoordeeld Babydraagzakken

Ook ECO-TEST gebruikt deze criteria in de test. De testers onderzocht in totaal 15 baby vervoerders en handdoeken aan de tand in termen van hun behandeling, ondersteunen het kind en het bevorderen van de squat spreidstand. Daarnaast is de testers controleerde de ingrediënten en instructies voor het gebruik van de individuele dragen. De algemene resultaten waren soms opzienbarend.

 • De testresultaten waren zeer verschillend totaal en varieerde van "goed" tot "onvoldoende".
 • bijzonder goed gepresteerd tijdens de test de geteste stroppen van - maar alleen als ze zijn professioneel gebonden. Maar sinds zes stroppen werden getest in totaal, bieden wij u de voor- en nadelen en testresultaten van de individuele bladen in meer detail in ons artikel "sling" aan de voorkant.
 • Een andere interessante test resultaat was dat geen van de geteste Babydraagzakken goed kon worden gebruikt zonder professioneel advies. En de meeste van de handleidingen was niet geschikt voor een direct gebruik van slijtage. Het is dus zeker aan te raden om advies in te winnen over de overname van de draagzak of in een draagtas cursus.
 • Meest aanbevolen Babydragers bewezen op het gebied van houding en steun van het kind pas na een kind de leeftijd van drie tot vier maanden als gelijkwaardig aan de doek. Maar de ERGObaby met zijn pasgeboren gebruik vertoonde dezelfde eigenschappen en is al geschikt voor de allerkleinsten.
 • Verbazend was dat helaas vervuilende stoffen zijn gevonden in veel draagzakken die niets te zoeken in de buurt van de huid van de baby te hebben.

Draagzakken - great product tips

Manduca draagzak

De draagzak Manduca, product van myToys.De Manduca draagzak kunnen afzonderlijk worden gebruikt - naar behoefte kan buik, rug, of heupdrager gebruikt. Het groeit met door een geïntegreerde terug uitbreiding van een kind met een gewicht van 20 kg. Het is geschikt voor alle kleding maten, Driedimensionaal regelbare schouderbanden en een tailleriem variabele. Alle riemen en het been openingen worden opgevuld voor uw baby.

 Bondolino draagzak

De draagzak Bondolino troost brancard product van Amazon.wordt door de fabrikant opgegeven de Bondolino draagzak in gewicht van ongeveer 3 tot 15 kilogram of een leeftijd van 0 tot 3 jaar van een kind kan worden gebruikt. De Bondolino kan in de voorkant van de buik of op de rug gedragen worden. De hoofdsteun is praktisch koord, waarbij de aanpassing van de hoofdsteun vergemakkelijkt, terwijl die het kind op de rug. De winnaar van de Bondolino zijn breed, opgevuld en de lengte en kan eenvoudig worden bevestigd. De beenopeningen worden opgevuld om te voorkomen dat het snijden in de huid van het kind. Een wide web zorgt voor de juiste squat-spread houding en kan worden verbreed voor peuters.

Marsupi Plus babydrager

De Marsupi Plus babydrager, product van Amazon.De Marsupi Plus babydrager is het gemakkelijk om door een velcro systeem op te zetten en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf de geboorte tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Met de Marsupi het kind kan worden gedragen in de voorkant van de buik of op de heup wanneer je de draagzak alleen te creëren. Het dragen op de rug is hier alleen mogelijk als een tweede persoon helpt bij het creëren, aangezien de klittenband op de rug van het kind te zijn gesloten. Nogmaals, een wide web voor de juiste squat-spread houding en een in hoogte verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat uw kind ook kan worden gedragen tijdens het slapen.

Ergo Baby Baby Carrier Adapt

Product Tip: Ergobag draagzak Adapt product van Amazon.Drie dragen posities zijn met de Ergo Baby Baby Carrier Adapt mogelijk: het model kan worden gedragen op de rug, voor de buik of op de heup. De grootte van het kind kan worden aangepast door de verstelbare brug - kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een gewicht van 20 kg. Ook handig is de heupgordel, die zeer stabiel en ondersteunt daarmee de onderrug en ontlast de schouders.

Ik heb nu een draagzak - wat nu?

Het is belangrijk dat uw kind goed in de draagzak zit, dat wil zeggen:

 • Uw kind is naar u toe,
 • de benen van uw kind uit elkaar, knieën gebogen op het niveau van de Po,
 • de draagzak stevig aan de achterkant van je kind,
 • de kop wordt ondersteund (vooral in de eerste maanden van het leven, en als uw kind slaapt)
 • het weefsel niet gesneden in de dij,
 • Uw kind past strak om je lichaam.

waarschuwing: Je moet niet dragen het gezicht naar voren uw kind! het missen van uw kind in deze positie van het ruim. Het is niet een positie gedrongen mogelijke bovendien wordt de rug samengedrukt. Te veel prikkels stroomt een kind op je, bij jongens is zelfs de mogelijkheid dat de testikels haalde de trekker over. Als u wilt dat uw kind ziet meer dan in de brancard weg te gaan voordat de buik, kun je dragen op de heup of op de rug.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 35