Drinkt mijn baby genoeg met het geven van borstvoeding?

Veel moeders zijn bang dat hun baby niet genoeg drinkt tijdens de borstvoeding en kon niet worden voldaan. In de meeste gevallen is deze bezorgdheid ongegrond is. Hier bieden wij u een aantal duidelijke tekenen je laten zien dat je kind genoeg melk krijgt en vol is.

Het lichaam produceert een "overschot van melk"

Een pasgeborene binnen 24 uur ongeveer 10 tot 14 keer dorst. Normaal gesproken, je borsten produceren genoeg melk om je baby ziek. Omdat melkproductie werkt volgens het principe van vraag en aanbod. De natuur levert ook extra voor en zo tot 20 procent meer melk wordt meestal geproduceerd als "eisen" Uw baby. Er is dus geen zorgen te maken. Je baby kan genoeg van je borst en gelukkig drinken te krijgen! In geen geval mag u uw kind extra melk voedsel te geven. Dit verstoort de balans tussen de melkproductie en de vraag van de baby.


AnzeigeSo het werkt met het geven van borstvoeding

book borstvoedingMaak het werken met borstvoeding, raden wij u aan Still Guidebook "BORST: Gevoelig ondersteuning door alle stadia van de lactatie". Het boek geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die u en geeft tips en suggesties over borstvoeding en uw baby.

Of uw baby daadwerkelijk drinkt genoeg U bevestigt de volgende functies:

  • Hij presteert goed en is levend en wel.
  • Het drinkt in de eerste twee tot drie weken om de twee of drie uur.
  • Het heeft een gezonde huid toon en stevige huid.
  • Het maakt zes of meer luiers in 24 uur nat.
  • Het duurt 100 tot 200 gram per week.

drinken borst leeg

Zodat uw baby is echt ziek, moet u ervoor zorgen dat uw baby per borstvoeding drinken van een kist absoluut "leeg". Je baby gecreëerd slechts kort, het drinkt uit de volle borst slechts licht te zuigen en is niet zo voedzaam de oorspronkelijke melk. Zijn honger krijgen sneller weer en het wordt gebruikt om de eenvoudige geringe onderdruk, zonder zich uit te oefenen. Dit kan echter de borst voor de gek houden. Ze gelooft dat de baby's hebben minder voedsel dan werkelijk het geval en dan produceren minder melk dan voorheen. Dus u genoeg tijd om borstvoeding te nemen. De beslissende factor is niet de frequente schepping, maar de duur van de borstvoeding. Zorg er ook voor om de initiële borst bij elke voeding te veranderen. Want meestal uw baby drinkt altijd maar genoeg om een ​​borst helemaal leeg. Als u regelmatig te veranderen, kunnen beide borsten goed blijven nachproduzieren melk.

Is uw kind ziek?

Wanneer het strottenhoofd uw baby niet langer maakt slikken bewegingen, zou het genoeg zijn. In het beste geval u test het als volgt: Steek twee vingers boven je tepelhof naar de borst en druk zachtjes. Heb je het gevoel een lichte ritmische beweging, dan drinkt toch Uw baby. Anders heeft alleen uw buurt en een beetje zuigen op de borst. Dat is misschien leuk voor moeder en baby. Maar je moet een beetje voorzichtig toch vertrekken. Voor lange zuigen kan echt test je tepels en leiden tot pijn. Je baby is zo zuigen voor een tijdje, of is het zelfs in slaap, is het tijd om uw baby zachtjes weg van de borst te breken.

Drink Uw baby is niet genoeg, omdat het in slaap valt?

Sommige baby's vinden het zo comfortabel om moeders borst dat ze in slaap vallen tijdens het geven van borstvoeding voordat ze genoeg gedronken hebben. Ze zijn dan vaak niet verder gekomen dan de eerste melk en hebben weinig, echt bevredigend, melk drinken. Waar, in dit nummer je er een, zodat u kunt vinden in ons artikel "De meest voorkomende problemen met borstvoeding" some good verloskundigen tips die u niet uw kind comfortabel heeft gemaakt en kan ervoor zorgen dat uw baby is het drinken van voldoende.

Toch tijden en juiste toepassing en verwijdering van de borst

In onze artikelen "Hoe vaak moet je borstvoeding?", "Hoe lang duurt een borstvoeding?", "Het creëren van een juiste en haal hem uit de borst" en "4 populaire borstvoeding posities" Je krijgt veel meer tips om het goed te werken met het geven van borstvoeding. Voor meer informatie over borstvoeding te bekijken biedt u ook onze speciale "stille".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 36 =