Dus geef Rainbow Babies hun rouwende moeders hopen terug

Een kind te verliezen laat eindeloze pijn in de moeder. En vaak de vraag: moeten we nog eens durft te bedenken? Een fotograaf hield zijn antwoord op die vraag stevig in indrukwekkende beelden.

Het verliezen van een kind is een verschrikkelijke ervaring die diepe emotionele littekens vertrekt naar ouders. En vaak getroffen moeders hebben tijd nodig om opnieuw deel te nemen in een zwangerschap. Vaak is de angst te groot is dat de trieste ervaring van de vreugde van de geboorte van het tweede kind zou overschaduwen.

Dat een tweede kind is integendeel een grote zegen die kan geven ouders hoop en steun, bepleit deze foto, die werd geplaatst op de Facebook-pagina "Elk kind is een zegen":

Tijdlijn Foto's - Every Child is een zegen: The Journey Through My Zwangerschap | Facebook

De onbekende fotograaf uitgedund uit zeven vrouwen; de eerste keer tijdens haar zwangerschap. De aanstaande moeders dragen jurken in de kleuren van de regenboog. De tweede foto is genomen na de geboorte van de baby. De moeders zijn nu in het wit gekleed en met hun prachtige regenboog baby's in hun armen.

Regenboog als een teken van hoop

Chasity Boatman, de stichter van de Facebook-pagina, schreef aan de afbeelding:

"A" Rainbow Baby "is een baby is geboren na een moeder van een kind heeft verloren. In het echte leven, een mooi en stralend regenboog na een storm en geeft ons hoop dat de zaken weer beter zal worden. Onmiddellijk na deze storm van deze regenboog is een bijzonder gewaardeerde personages. "

De foto's zijn een sterke indicatie van wat helende kracht van de liefde van een kind kan hebben. En zij vertegenwoordigen de hoop terug te keren met elk nieuw leven in de wereld.

"Ze moeten elkaar steunen en het gevoel geliefd"

De reacties op de foto waren overweldigend. Meer dan 100.000 keer al deelden de mooie foto. In de commentaren op facebook vele trotse moeders foto's van hun eigen "Rainbow Babies" toonde.

"Ik hoop dat mijn gesprekken helpt ze met de vele vrouwen in de Rainbow Babies, ondersteund en geliefd te voelen en dat haar persoonlijke strijd bij de conceptie wordt ervaren en hun verlies van iemand," schrijft Boatman.

Wij vinden de beelden ongelooflijk mooi en hopen dat moeders die een dergelijke pijnlijke ervaring hebben het gevoel dat ik niet alleen ben. Er is altijd hoop!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 26