Eerste woorden uw baby

Kijk uit naar de eerste woorden van uw baby. Het kan beter te communiceren en staat nu op de drempel om te spreken. Hier kunt u alles te weten over de ontwikkeling stappen van uw kind in termen van spreken.

eerste woorden

Op de leeftijd van 10-12 maanden, de communicatie werkte beter en beter. Uw kind kan communiceren door het schudden van het hoofd of -nicken met u al. Hij reageert op "Ja" en "Nee". Als het uw kind niet heeft gedaan tot nu toe, zal het nu zeggen de laatste in deze maanden voor de eerste keer, "Papa" of "Mam". Het leert meer en meer eerste woorden over. Zodat uw kind maakt het nu een cruciale stap in de ontwikkeling van taal. Het combineert nu bepaalde vormen van woorden met bepaalde dingen. Dus vanaf betekent gewoon dat nu van je moeder en niet zomaar een vrouw. Dieren kunnen nu ook imiteren. Als je een kat te laten zien, maakt het een soortgelijk geluid zoals "miauw". Deze speakers gevolg inspireren, natuurlijk, en dit enthousiasme zich verspreidt naar uw kind.

Weergave groot stuk speelgoed voor de zintuigen

Een meisje zittend op de vloer en heeft een roze O-bal in de handenMet de Oball rammelaar met ratels u uw baby perfect te helpen bij zijn eerste grijpen pogingen. We hebben het voor u gevonden bij JAKO-O.

>>Klik hier voor de JAKO-O en Oball

Eerste woorden: op één ding concentreren

Voor een beter begrip van uw kind, is het belangrijk om te weten dat alle ervaringen in een baby zijn holistisch in hun eerste jaar. In de taal van de gebeurtenissen gaan over de afzonderlijke aspecten, met andere woorden wat er net je kind opgemerkt. Deze andere indrukken worden onderdrukt. Als je je kind te vertellen: "Zie je de boeg-wow", ziet het er rond voor de hond en gewoon te concentreren. Alle andere zintuiglijke waarnemingen worden resetten. U kunt met uw kind beschouwen nu prentenboeken en beschrijf wat je ziet. Sommige dingen zullen misschien uw kind te herkennen uit het dagelijks leven en vervolgens enthousiast te wijzen op de afbeelding. Vooral korte en eenvoudige zinnen begrijpt uw ​​kind het beste. Taalspelletjes zijn zinvol. Door middel van zang, rijm of klappen spellen uw kind is te leren over hoe de behandeling van de taal.

Tip: Hernoem dingen vaak en regelmatig. De relatie tussen abstracte woorden en gebruiksvoorwerpen gemakkelijkst het kind toe te begrijpen.

lichaamstaal

Parallel aan de taalontwikkeling, je kind communiceert nu meer en meer door middel van lichaamstaal. Hij knikt en grimassen als hij iets niet bevalt. Bovendien, het is nu in staat om behoeften te uiten. Wijzend of zelfs kruipen maakt duidelijk wat het wil.

Dit heeft al Je baby geleerd

In onze andere artikelen rond baby's communicatie, kunt u lezen wat je baby al in de afgelopen maanden heeft geleerd:

  • 1 maand: Contact opnemen met een pasgeboren
  • 1-3 maanden: Cry, piepen, klateren je baby
  • 4-6 maanden: Eerste lach en piepen
  • 7-9 maanden: Je baby herkent stemmingen

In onze Spezialen "leren spreken"Voor het eerste jaar en"taalontwikkeling"Voor de peuter tijd kunt u meer informatie over de ontwikkeling van de communicatie en de taal van uw kind te weten te komen.

Dus je baby zich ontwikkelt in andere gebieden

In de volgende artikelen kunt u leren hoe om uw baby te ontwikkelen op de leeftijd van tien tot twaalf maanden in andere gebieden:

  • beweging: Op weg naar de eerste stappen
  • voeding: Eten met de groten
  • Sleep: het vinden van een slaapritme
  • sense: Uw kind ontdekt de wereld
  • groei: Grootte en het gewicht van uw baby

tonen
meer informatie

Boek: First Year Baby'sAls u wilt weten over de ontwikkeling van je baby nog, raden wij u aan de JV boek "First Baby Year" door het boek auteurs Vivian Weigert en Dr. Franz Paky. Dank u aan de Graefe en Dead Ringers Publisher voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52