En sut kæde med navne til din baby

En sut kæde kan gøre livet lettere for forældre meget. mere og aldrig igen afhente ingen nat ser halvt søvn sut fra snavsede gulve. Kort sagt, en kæde på en sut sparer dig nogle nerver. Du kan endda tilpasse det og gravere barnets navn på de enkelte kæde perler. Må ikke præsentere de smukkeste modeller her.

Sød sut kæde med navnet til din baby

Næsten alle børn vokser op med en sut. For at forkorte søgen efter den eftertragtede foretrukne genstand for vores børn, anbefaler vi dig en sut kæde, der nemt kan fastgøres til tøj eller en barnevogn. En dejlig højdepunkt er, når denne kæde er også dekoreret med navnet på dit kæledyr.

Schnullerkette ved navn og hjerte motiv

Denne sut kæden er håndlavet og er en stor hjælp i hverdagen.Denne søde model med en lyserød hjerte motiv er håndlavet og blev gjort lov. Desuden er det er sugetabletter og spyt, samt forurening-fri, hvilket gør den ideel til babyer. Hvis du ønsker at gravere navnet på dit barn til blot at sende efter at have købt det ønskede domænenavn af Amazon kontakt eller via mail til adressen.

Schnullerkette med Bärmotiv

Denne håndlavede sut kæde med navn og lyserøde perler er især for piger.Denne smukke kæde til sutter er håndlavet. Frem for alt er det introducerer sin søde design. Mellem den lyserøde og hvide perler, som kan gøres personlig med et navn, sidder en bjørn med en perfekt rund hæklet mave. Kæden kan let fastgøres med en klemme til tøj eller en klapvogn.

Schnullerkette i Star Design

Denne sut kæde navn er fantastisk til piger og drenge.

Denne model af Dawanda er også hjemmelavet og en flot gave til drenge og piger. Det er lavet af træmaterialer, syntetiske fibre og bomuld. På de hvide firkanter er navnet på dit barn, mellem plug perler og stjerner.

Schnullerkette med anker

Denne sømand Schnullerkette navn er håndlavet.Selv i den unge alder på det åbne hav? Denne kæde er muligt! Denne håndlavede Schnullerkette ved navn, var udstyret med et anker og en redningskrans og er også spyt, sved-bevis og fri for forurenende stoffer. Bogstaverne perler er lavet af ahorn. Den eneste ulempe: Normalt kun nævne op til syv tegn kan vælges, ellers den foreskrevne længde på 22 cm ikke er opfyldt. Men bare rolig, med længere navne størrelsen og antallet af perlerne kan justeres efter behov.

Sut kæde med navn og ugle

Denne sut kæde med navn blev fremstillet af naturlige produkter.Dette Schnullerkette navn er også en super sød gave til alle nyfødte. Den er lavet af naturlige produkter og så det er ikke overraskende, når det kommer i kontakt med spyt eller ved at tygge omkring at bære og løber af farve. Siden længde på 22 cm ikke må overskrides, reduceres selv ved denne kæde med et navn anmodning over seks bogstaver i perlerne. Navne, der er længere end ni breve, desværre, kan ikke indgå i denne kæde.

Hvorvidt er indgraveret med navne eller uden Schnullerketten super praktisk for os forældre og kan gøre livet lettere for ting. Desuden er disse modeller tilbyder temmelig nice også som en gave til familie og venner. Nuvel, sutter til kæden! ��


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 82