Ensimmäinen syntymäpäivä

Onnittelut ensimmäinen syntymäpäivä vauva! Todennäköisesti läpäisi viimeisen kahdentoista kuukauden aikana lentää ja voit tuskin uskoa miten nopeasti Vähän on kehittynyt. Ja teille se on aivan erityinen päivä: Olet nyt vuodessa äiti.

Ensimmäinen syntymäpäivä on erityinen

Olet kuumeinen 1st syntymäpäivä vauva täyttää viikkoja? Vaikka tiedät, että rakkaus on liian nuori ymmärtämään, mitä tapahtuu sinä päivänä, haluatteko silti tekemään sen erityinen päivä!

On monia tapoja tehdä ensimmäinen syntymäpäivä lapsesi. On tärkeää, että teet mitä haluat ja missä luulet se on hyvä vauvalle. Älä työntämällä odotukset omassa ympäristössä jotain, sinä tai lapsesi voi olla liikaa. Voit lopettaa, mutta ei juhlaa vauvalle se väittää "ei huomaa muutenkin."

Näyttö käsityöt lasten syntymäpäivä

Kutsukorttien lasten syntymäpäivä värityskirjaVielä valmis lapsen lapsesi syntymäpäivä ennen. at idea. Creativmarkt Löydät kaikki mitä tarvitset askartelu lapsen syntymäpäivä. Entä esimerkiksi Näiden kutsukortit väri?

Lasten syntymäpäiväjuhliin ensimmäisenä syntymäpäivä?

Jos uskot, että lapsesi nauttii siitä voit kutsua ja juhlia lapsen syntymäpäivä asianmukaista, esimerkiksi joitakin lapsia leikkiryhmä tai ystävällinen lapsille. Lapset tuntevat toisensa ja viettää muutenkin aika ajoin yhdessä. Mutta voi olla, että on liikaa kääpiöt kun mieliala syntymäpäivillä on yleensä paljon ilmaantunut, kuten tavallista.

Kutsu sukulaiset ja ystävät ensimmäistä syntymäpäivä

Monet äidit kutsua lähinnä sukulaisia ​​ja läheisiä ystäviä kahvia ja kakkua syödä yksi. Tässäkin sinun on päätettävä, kuinka paljon olet zutraust lapsesi yksin. Se voi tietysti olla todella kauniita, haluan jakaa ihmisten kanssa, jotka ovat seuranneet ensimmäisen elinvuoden vauva tiiviisti ja jakaa muistoja. Toisaalta, riski, että lapsi on hukkua huomiota, että hänelle annetaan yhtäkkiä kasvaa määrä vieraita. Jotkut äidit vannovat nyrkkisääntö "Vieraiden määrä yhtä suuri syntymäpäivä numero".

mennä tutustumaan ensimmäiseen syntymäpäivä

Ehkä haluat kanssa syntymäpäivä lapsi ja vain ottaa hyvä tehdä päivän erikoinen. Voisit kutsua hieman ystävä vauva ja ajaa kaunis uima-allas. Lisäksi eläinten puistoissa tai sisätiloissa leikkikentillä tarjota.

juhlimaan Isän

Koska päivä on ensimmäinen paikka on myös erityinen tapahtuma sinulle ja isä, voit ottaa ison juhla aarteesi, vähän juhlaa voit järjestää heti pikkuinen sängyssä.

Millaista toimintaa ensimmäisenä syntymäpäivä?

Riippuen mihin aikaan vuodesta vauva on syntynyt, eri toiminnoista on käytettävissä syntymäpäiväjuhlat. Kesällä puutarha puolue on tietysti ihanteellinen. Siellä nuoret asiakkaat voivat myös sotkea mielensä, ilman pelkäät Matonpesu tarvetta. Ehkä sinun täytyy rakentaa pieni kahluuallas ilo?

Mutta myös talvella lapsille on vihjeitä, jotka ovat hauskoja. Entä jos laittaa iso patja lattialla ja siellä einrichtest Tobe nurkassa paljon ilmapalloja?

Koska jokainen lapsi reagoi eri vilske ja monia ihmisiä, jotka voivat päättää, mikä on oikein, koska voit arvioida paras tapa Vauva vain sinä.

Neuvomme: Voisi olla hyödyllistä, jos yrität noudattaa tavallista vuorokausirytmiä. Voisit esimerkiksi lähettää kaikki vieraat klo 19 kotona niin lapsesi voi hoitaa yksin päivän seikkailuja jo ennen nukkumaanmenoa.

Aivan yhtä tärkeää kuin suunnittelu syntymäpäiväjuhlat, pyrkii ulos lahjoja erityinen päivä iloa. Ehdotuksemme löytyy täältä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 73