Ensimmäiset sanat vauva

Odotan ensimmäiset sanat vauva. Se voi viestiä paremmin ja nyt kynnys puhua. Täällä voit selvittää kaiken kehittämisen vaiheet lapsesi kannalta puhuminen.

ensimmäiset sanat

Iässä kymmenestä kahdentoista kuukauden aikana viestintä toimi paremmin ja paremmin. Lapsesi voivat kommunikoida ravistamalla pään tai -nicken kanssa jo. Se on vastaus "kyllä" ja "ei". Jos se ei ole jo tehnyt lastasi mennessä se nyt sanoa, viimeistään näinä kuukausina ensimmäistä kertaa, "isä" tai "äiti". Se oppii enemmän ensimmäiset sanat siitä. Niin, että lapsesi tekee nyt ratkaiseva askel kielen kehitykseen. Se yhdistää nyt tietynlaisia ​​sanoja tiettyjä asioita. Joten vain tarkoittaa nyt olet äiti eivätkä vain nainen. Eläimet voivat myös jäljitellä nyt. Jos näytät kissa, se tekee samanlainen kuulostaa "miau". Nämä kaiuttimet seuraus innostaa sinua, tietenkin, ja tämä innostus leviää lapsellesi.

Näyttö Suuri lelu aisteille

Tyttö istuu lattialla ja on vaaleanpunainen O-pallo käsissäKun Oball Rattle kanssa helistimiä sinun lapsellesi täydellisesti auttaa hänen ensimmäinen ahne yrityksiä. Olemme löytäneet sen sinulle JAKO-O.

>>Klikkaa tästä JAKO-O ja Oball

Ensimmäiset sanat: keskittyä yhteen asiaan

Jotta ymmärrettäisiin paremmin lapsesi, on tärkeää tietää, että kaikki kokemukset vauva ovat kokonaisvaltaisia ​​ensimmäistä vuotta. Kielellä tapahtumat ovat yksittäisistä näkökohdista, toisin sanoen mitä vain huomannut lapsesi. Tämä toinen vaikutelmia tukahdutetaan. Jos kerrot lapsellesi: "Näetkö hauva", se näyttää ympäriinsä koiran ja vain keskittyä. Kaikki muut aistimuksia nollataan sitä. Voit lapsesi nyt harkita kuvakirjoja ja kuvata mitä näet. Jotkut asiat ehkä tunnista lapsen arjesta ja sitten innokkaasti osoittaa kuvan. Varsinkin lyhyitä ja yksinkertaisia ​​lauseita ymmärtää lapsen paras. Kieli pelit ovat mielekkäitä. Laulaen, riimi tai taputus pelejä lapsesi on oppia miten käsitellä kieltä.

Vihje: Nimetä uudelleen asioita usein ja säännöllisesti. Suhdetta abstraktin sanojen ja jokapäiväisiä esineitä on ymmärrettävä helpoin lapselle sinun.

ruumiinkieli

Suuntainen kielellisen kehityksen, lapsesi viestii nyt yhä enemmän läpi kehon kieli. Se nyökkää yhteisymmärryksessä ja grimaces kun hän ei pidä jostakin. Lisäksi se pystyy nyt ilmaisemaan tarpeisiin. Osoittaa tai jopa indeksoinnin tekee selväksi, mitä se haluaa.

Tämä on jo oppinut Vauva

Meidän muita artikkeleita ympäri vauvoille viestintää, voit lukea, mitä vauva on jo oppinut viime kuukausina:

  • 1 kuukausi: Saatetaan vastasyntynyt
  • 1-3 kuukautta: Cry, vinkua, gurgle vauva
  • 4-6 kuukautta: Ensin nauraa ja vinkuna
  • 7-9 kuukautta: Vauva tunnistaa tunnelmia

Meidän Spezialen "oppia puhumaan"Ensimmäisen vuoden ja"kielen kehitys"Sillä lapsi kertaa voit lukea lisää kehittämällä viestintäjärjestelmiä ja kielen lapsesi.

Joten vauva kehittyy muilla alueilla

Seuraavissa artikkeleissa voit oppia kuinka kehittää vauva iässä kymmenestä kahteentoista kuukauteen muilla alueilla:

  • liikkuminen: Matkalla ensimmäiset vaiheet
  • ravitsemus: Syömisellä parhaimmisto
  • uni: löytää unen rytmi
  • sense: Lapsesi huomaa maailmaa
  • kasvu: Koko ja paino vauva

näyttö
lisätietoja

Kirja: VastasyntyneenJos haluat tietää kehitystä vauva vieläkin, suosittelemme JV kirjan "Vastasyntyneen" kirjan mukaan kirjoittajat Vivian Weigert ja Dr. Franz Paky. Kiitos Graefe ja Dead Erottamattomat Publisher tukea.

"Tietoja kirjasta


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 61 =