Fall bloeding: oorzaken en behandeling

Een val van bloeden kan optreden bij vrouwen tijdens de zwangerschap. Als je moet gaan naar de dokter en wat doet het bloeden, zullen wij u hier vertellen.

Een val bloeding is een plotselinge, ernstige bloeden in het vaginale gebied. Als u zwanger bent en plotseling bloeden uit de vagina, dit is een ernstige waarschuwing. Zwangere vrouwen zo snel mogelijk haar arts moeten overleggen met dergelijke bloeden en te verduidelijken, zijn achter de redenen. Een beëindiging van de zwangerschap, maar de val van het verkeer betekent niet noodzakelijk. In de loop van de zwangerschap kunnen geen conclusies worden getrokken door deze symptomen. Daarom is het belangrijk om te laten uitvoeren van de nodige onderzoeken. Naast vaginaal bloeden en buikpijn vaak voorkomen, kunnen verschillende oorzaken hebben. Plotselinge bloeden moet niet alleen optreden tijdens de zwangerschap, maar kan ook niet van invloed op zwangere vrouwen. Mogelijke ziekten zijn vleesbomen in de baarmoeder of poliepen. Door hormoontherapie of curettage, kan het bloeden te behandelen. Als het bloeden van langere, medisch advies is het noodzakelijk om een ​​bloed bloedarmoede te voorkomen.

Fall bloeden in het begin van de zwangerschap


Als je merkt dat je alleen in de eerste weken van de zwangerschap, kunnen vaginale bloeden mogelijk duiden op een miskraam. In het vroege stadium van de zwangerschap optreedt tijdens een natuurlijke beëindiging, die kan worden veroorzaakt door negatieve ontwikkelingen. De miskraam doet vaak door zware bloeden, krampen, braken en buikpijn gevoeld. Een volledige verwijdering geen medische interventie nodig is. Echter, is het raadzaam om uw arts die de abortus kan bevestigen door middel van een echografie te raadplegen. De stof niet volledig leeg is, worden geholpen met hormoon pil. Helpt deze maatregel niet, een korte Krankenhausaufhalt met curettage nodig zijn. Zelfs als een miskraam is een pijnlijke ervaring voor de vrouw, ze heeft maar in de meeste gevallen een biologische oorzaak. Defecte chromosomen en problemen in de ontwikkeling van het embryo niet overleven het ei, dat is waarom het door het lichaam wordt afgewezen. Positieve kan echter worden gezegd, dat een nieuwe zwangerschap na miskraam meestal is er geen belemmering.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 36