Falske graviditet: symptomer og årsager

Alle symptomer tyder på en graviditet ud, men der er ingen graviditet? Har du nødt til at forklare, hvad der er en falsk graviditet, og hvordan de kan udvikle sig.

Falsk graviditet: Hvad er dette?

Med en falsk graviditet, også kaldet pseudodrægtighed, kvinden oplevede symptomer, der ligner en egentlig graviditet: den periode forbliver slukket, stramme brysterne kan forårsage morgenkvalme. Selv taljen kan øge. De ramte er for at være sikker gravid. Imidlertid graviditetshormon hCG ikke er til stede i blodet, så det er ikke graviditet.

En falsk graviditet er ikke det samme som en falsk graviditet, simuleres i bevidst symptomer på graviditet miljø.

Årsager til falsk graviditet

En falsk graviditet har psykiske i de fleste tilfælde udløser, men også sygdomme eller hormonelle abnormaliteter kan være ansvarlige. Nogle grunde:

  • Ekstrem frugtbarhedEn lang, infertilitet kan føre til psykisk stress. Hvis frugtbarhed overvældende kroppen kan reagere med typiske tegn på graviditet.
  • angst neuroseHos nogle kvinder ideen rejser stor frygt for at blive gravid. Er denne frygt overvældende kroppen kan også reagere med en falsk graviditet.
  • Abort eller dødfødsel: Var en abort eller dødfødsel lidt, kan kroppen reagere under behandlingen med typiske graviditet tegn.
  • Miss Fortolket sygdomme: Cyster kan have en stor indflydelse på kroppen. En cyste på æggestokken kan føre til ubesvarede perioder. En godartet tumor kan forårsage en hævelse af maven.
  • hormonale abnormiteter: Hæld kroppen for meget progestin eller østrogen fra en falsk graviditet kan forekomme.

Så en falsk graviditet behandles

Det første skridt er i hvert fald et besøg hos lægen. Hvis besøget til gynækolog for at udelukke graviditet på trods af forekomsten af ​​symptomer, som ofte har været den første regulerende virkning. Som det er nu ganske sikker på, at graviditet ikke er opnået, for eksempel, kan i tilfælde af angst neurose effekt denne vished, at tegnene stilne af.

Ikke desto mindre er det tilrådeligt at både den medicinske og pyschologische pleje i tilfælde af en falsk graviditet. Den kvindelige cyklus skal bringes tilbage i balance, er mulige sygdomme såsom cyster behandles. Samtidig bør det chok, der var forårsaget af det nu, men ikke reel graviditet behandles og i tilfælde af en psykologisk årsag disse skal arbejdes op. Efter en vellykket terapi af graviditeten er ingen hindring.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 50