Felicitaties aan communie

Proficiat aan de gemeenschap te personaliseren is niet zo gemakkelijk. Maar omdat veel kinderen houden de kaarten voor deze speciale viering lang, zeker de moeite waard. In dit artikel vindt u veel ideeën over hoe je creatief kunt uitdrukken felicitaties aan de communie te vinden.

Het ontwerp van de felicitaties ter communie

Als u bent uitgenodigd voor een communie of dreigende zo'n feest in uw familie en vrienden, kunt u de communicant met een felicitatie kaart feliciteren. De felicitaties voor de communie Je moet persoonlijk en passend maken van de gelegenheid om het kind iets speciaals op de weg te geven. Een beetje moeite met de felicitaties voor de communie de moeite waard, omdat veel kinderen op te voeden ze op haar feestdag, lang, of verzamel ze in een album de kaarten.

  • Vanuit ons netwerk: Dit zijn de meest creatieve verjaardagswensen

Als u een kaartje te kopen voor felicitaties aan communie, u is in verkoop in vele winkels een grote selectie. U kunt uzelf ook geven en af ​​te drukken of flansen samen de liefde voor de kaart. Zo kunt u er zeker van zijn dat niemand dezelfde kaart heeft gepresenteerd als jij.

De felicitaties aan de communie kunnen het best worden gehouden eenvoudig en plechtig. De motieven voor de kaart christelijke symbolen worden over het algemeen gebruikt, bijvoorbeeld, een vis, brood en wijn, een kruis of een Bijbel. Maar ook wereldse onderwerpen of lente-achtige beelden zijn wanneer je jezelf niet religieus bent, zoals een lieveheersbeestje, bloemen, een regenboog of een vlinder.

Weergave Cadeaus voor communie

Product Tip: gepersonaliseerde Guardian AngelIs in uw familie binnenkort communie voor en je bent nog steeds op zoek naar een origineel cadeau? Hoe zit het met een persoonlijke beschermengel? Dit en andere grote ideeën die u zult vinden in Geschenkidee.de.

Felicitaties aan Communion: Wat is inbegrepen in de tekst?

Het beste is om de tekst van felicitaties uitspreken aan het kind direct communie. Als zij haar communie viert, dat je moet brengen om de taal en om hem te feliciteren. Hoe beter jij de communie kind, de persoonlijke u kunt maken om de gemeenschap en stem op het kind gefeliciteerd.

U kunt in het welkomstbericht, natuurlijk, een relatie ter gelegenheid van de viering voorbereid door u noemt het avondmaal of het behoren tot een religieuze gemeenschap. Als je jezelf niet religieus, maar het is ook mogelijk dat je laat de religieuze verwijzing in de felicitaties aan de gemeenschap en het kind willen gewoon een mooi feest.

Er is ook om kaartjes te kopen, dat al is een prefab tekst. In dit geval is het raadzaam dat u nog steeds het schrijven van een kleine persoonlijke boodschap met felicitaties aan de gemeenschap. Dus, als je signalisierst dat je je problemen geven, neem het kind serieus en te begrijpen als een individueel persoon.

Voorbeeld teksten voor de felicitaties voor de communie

Op de volgende drie sample teksten kun je je oriënteren wanneer u Proficiat formuleren ter communie. Echter, er zijn geen strikte regels, die moet in zo'n felicitaties kaart, dus je kunt ook creatief en iets van je eigen goed te schrijven.

  • Text 1: , Lieve Paul, aan uw gemeenschap, ik wens u het allerbeste. Ik hoop dat je een prachtige dag. Vele Groeten van je tante Hildegard '
  • Text 2: , Voor de liefde Kommunionkind Anna, felicitaties aan de Eerste Heilige Communie. Wij hopen dat u zal onthouden voor een lange tijd op deze spannende dag. Moge God begeleiden u al uw leven en hen te beschermen. Oma en Opa '
  • Text 3: , Mijn beste petekind, ik feliciteer u van harte op uw communie en wensen u veel succes in je nieuwe leven. Gods zegen zij met u, nu en in de toekomst. Uw Trotse '

Felicitaties aan Communie: Voor meer ideeën

In aanvulling op het welkomstbericht kunt u ook een passende Schrift, schrijf een zin of een gedicht in de felicitaties aan de communie. Passende ideeën voor u kan misschien in onze artikelen "20 prachtige uitdrukkingen voor Communie" en "Beautiful gedichten tot gemeenschap". Dus geef je de communicant een paar handige woorden langs de weg.

Natuurlijk kunt u ook zelfs formuleren van een spreuk of een paar regels van dichte, als je wilt. Dit doe de felicitaties om nog meer individuele communie en de gemeenschap kind kan ook genieten van een paar jaar om uw kaart zelfs als het door zijn weer begroeten ziet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6