Fietsaanhanger Croozer Kid

De fietskar Croozer Kid is verkrijgbaar in een- en twee-zits variant. In 2013 werd een volledig herziene versie verschenen. Procure u een overzicht van de fietskar Croozer Kid.

Fietsaanhanger Croozer Kid

De fietskar Croozer Kid Het is verkrijgbaar in twee versies. Als u wilt tegelijkertijd vervoerd in de trailer twee kinderen, kiest u idealiter de groene tweezitter model in plaats van de goedkopere single-seater model.

Fietskar Croozer Kid: Technische Details

  • riem: De fietskar Croozer Kid heeft een 5-punts gordel systeem. Dit zorgt voor een optimale bescherming voor uw kleine passagier. Uw kind is bevestigd aan de ene kant in een crash aan de andere kant is het niet zelf kan brengen in gevaar, omdat het niet alleen de riem kan openen.
  • reflectoren: Met de reflecterende hoogte en breedte markeringen van de fietskar Croozer Kid is goed voor de andere weggebruikers te erkennen ook in de schemering.
  • ophanging: Aan de achterkant van uw kind tijdens het rijden op oneffen terrein te beschermen, kunt u individueel de schorsing van de aanhanger aan te passen.
  • gewicht: De fietskar Croozer Kid heeft een single-zetel versie van een dood gewicht van 13,9 kilogram. Het model voor twee kleine passagiers weegt 15,3 kg. De monoplace model U kunt beladen met een extra 45 kg met een extra 35 kg en tweezitter model.
  • wimpel: De veiligheid vlag van de fabrikant levert samen met de fietskar Croozer Kid. De driehoekige schoep op een lange staaf beweegbaar is aangebracht, is rood kleursignaal of oranje. De veiligheid vlag wordt aan de achterkant van de aanhanger. Andere weggebruikers kan het gemakkelijk zien omdat het domineert de trailer nu toe.
  • stow: De fietskar Croozer Kid heeft een makkelijk te gebruiken snel vouwen. Zonder veel inspanning, kunt u klap de trailer en berg hem ruimtebesparend.
  • Accessoires: Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u de fietskar Croozer Kid gebruiken als een hanger, kinderwagen of rollator.

Fietskar Croozer Kid bij Stiftung Warentest "slecht"


ADAC en Stiftung Warentest onderzochten negen fietsaanhangwagens wat hun bruikbaarheid en ingrediënten. De fietskar "Croozer Kid" ontvangen in de test, de algehele beoordeling van "slecht" (4.8). De tweezitter model was "voldoende" in termen van comfort voor het kind met een graad van "voldoende" (2,9), om te gebruiken als "goed" (2,2) en in de categorie met een score van veiligheid (3,0) overtuigend. Het samenstel van de afzonderlijke componenten was eenvoudig en volgens de tester op reis is met de aanhangwagen geen gevaar voor kantelen.

De devaluatie van de algemene resultaten volgende gebreken geleid: in de categorie van het leven was er door de testers slechts een "voldoende" (3,8), omdat het frame tijdens de test brak. In termen van verontreinigende stoffen, het model niet in geslaagd om indruk te maken en werd aangeduid als "slecht" (4.8). In het laboratorium werd gevonden dat polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) werden in het tuig en zitkussen. Deze stoffen worden ervan verdacht schadelijk te zijn.

U bent op zoek naar de juiste fietskar? Ontdek in ons artikel "fietskar: Tips om te kopen" wat u moet overwegen bij uw keuze.

De fietskar Croozer Kid werd herzien in 2013 en dienovereenkomstig uitgereikt door TÜV Rheinland met de Toxproof afdichting. Dit bewijst dat de trailer vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, zware metalen, weekmakers (Phtahlate) of allergie veroorzakende stoffen. Veiligheidsgordels, handgrepen en andere onderdelen worden getoetst door de deskundigen van TUV jaarlijks steekproefsgewijs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 60 =