Fietsaanhangwagens in de ADAC-test

U bent op zoek naar een geschikte fietskar? De ADAC heeft negen verschillende modellen getest. Hier kunt u zien, waarin wordt aanbevolen de fiets trailers ADAC naast de Chariot Cougar 2 en welke niet.

Winnaar in fietskarren in de ADAC-test

De ADAC heeft de fietskar toegekend Chariot Cougar 2 met een totale score van "goed" (2,4) als de beste trailer. Met name in de categorie comfort voor het kind, was hij in staat om te scoren met zijn extra, los van het interieur, de bagageruimte. Door deze partitie het comfort van de kinderen is niet van uw winkelen of bagage beeinträchtigt.Vom ADAC de fietskar Burley D'Lite was gewoon een beetje erger beoordeeld - "voldoende" (2,6). Het model werd nog beter gewaardeerd in de beveiliging als de winnaar - "goed" (2,3). In de categorieën van het rijden, het comfort voor het kind en de behandeling, maar het was genoeg slechts voor een "voldoende" (2,7). Maar modellen zoals de Ritschie Gemakkelijk door Weber en de Twin Classic SSL uit Kindercar onder de indruk van hun goede resultaten in praktijkproeven.


Echter, de verhoogde hoeveelheid schadelijke ingrediënten werd bekritiseerd in de modellen. In de trailers werden gevonden in de armleuningen en de duwgrepen weekmakers en PAK's. Hoewel de fietsaanhanger Weber in staat om te overtuigen in de test was, het is een beëindigde model, want in 2013 wordt niet meer gemaakt.

Verliezers in fietskar in ADAC-test

Slechtste resultaat in de ADAC fietskar proef behaalde het kind carrier 20 van profeten. Hij sneed niet alleen in het algemeen klassement met een "slecht" (5.1) uit, en in de afzonderlijke categorieën verontreinigende stoffen en comfort voor het kind, werd het model beoordeeld als "slecht". In de "Regen Chamber" hield het materiaal van de aanhangwagen niet was. Het waterdoorlatend en in de opslagruimte, het opgevangen regenwater. In het laboratorium, de testers bovendien dat in het harnas en zitkussen PAK. ADAC fietskar-test de andere modellen hebben slecht uitgevoerd: The Kid voor 2 van Croozer en de Bluebird van Monz. De accountants kritiek die werd gevonden in de banden in beide modellen PAK. Bovendien kan de verwerking van het materiaal van de Kid for 2 niet overtuigen, omdat brak in de test frame.

Review: Glazen in de ADAC-test

De ADAC beoordeeld in samenwerking met de Stiftung Warentest negen fietskarren in de categorieën van het rijden, het comfort voor het kind, veiligheid, duurzaamheid, behandeling en verontreinigende stoffen. In de praktijk examen geëvalueerd vijf ervaren fietsers de trailer op hun rijvaardigheid. Op een testcircuit gecontroleerd zij telkens het rijden, stuur- en remeigenschappen van elk model. De negen fietsaanhangwagens vonden hun weg van de ADAC op het gebied rijden scores "goed" (2,5) tot "voldoende" (2,8).

Voor de evaluatie van de behandeling van de accountants onderzocht de duidelijkheid van de bedienings- en installatie-instructies. Voorts werd onderzocht of de aan- en afkoppelen, het vouwen van de aanhangwagen en het plaatsnemen voor kinderen wordt beheerd met enkele eenvoudige stappen. Ook op dit gebied de fietskar van ADAC ontvangen consequent de merken "goed" (2,2) naar "voldoende" (2,9).

In de veiligheidstest, de fietskar moest overtuigen van de ADAC-testers de volgende vraag: Is een kind beschermd door de zitting en de riem vallen? Het kan de band zelfstandigen openen? De testers onderzocht ook het risico op kantelen en de verlichting van de aanhanger. Zij bekritiseerden in deze categorie in het bijzonder dat slechts vijf van de negen fietskarren getest werden uitgerust met actieve verlichting. Met een adequate verlichting, het kind carrier Solo en D'Lite van Burley, Twin Classic SSL uit Kindercar, het kind carrier 20 van profeten en de Bluebird van Monz waren uitgerust. Aangezien het resultaat is niet verwonderlijk: de "goede" (2.3) is slechts twee keer bekroond. De resterende fietskar zijn beoordeeld door de ADAC met een graad van "voldoende".

Bike trailers van de ADAC getest in het laboratorium

De ADAC nam de fietskar en in het laboratorium "onder de microscoop". De focus van het onderzoek, met name de referentie en meubelstoffen, handgrepen en andere geverfde onderdelen waren. In de volgende schadelijke stoffen followers getest: polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK) ftalaat (weekmaker), azo-kleurstoffen en disperse kleurstoffen, organische fosforverbindingen (vlamvertragend) en zware metalen zoals arseen, lood en kwik. Veel van de stoffen die zijn geclassificeerd als gevaarlijk voor de gezondheid, omdat ze worden verdacht van het veranderen van genetisch materiaal vruchtbaarheid schaden en kanker veroorzaken.

In een emissieproef de trailer Chariot Cougar 2 werd uitgeroepen tot de winnaar met een graad van "voldoende" (2,7). The Bluebird van Monz, de één- en twee-seater Croozer en kind hanger 20 van profeten werden beoordeeld met een rating van "slecht". Bij onderzoek van de bestanddelen werden verhoogde gehalten van PAK in banden, zitkussens en de ramen. Dit resulteerde in deze modellen ook de devaluatie van hun totale inkomen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 76 =