fietscomputer

Met de NetMoms cyclus calculator kunt u precies wanneer je het meest vruchtbaar, waardoor uw kansen om zwanger te raken snel en gemakkelijk toe. Gewoon het dragen van een eerste dag van je laatste menstruatie en de lengte van je cyclus in de cyclus computer en al kun je je vruchtbare periode te berekenen.

Uw gegevens naar de vruchtbare dagen te berekenen

Informatie fietscomputer

Waarom de cyclus computer gebruiken?

Na de eisprong wordt een eicel bevrucht slechts voor een zeer korte tijd, namelijk ongeveer 24 uur. Om te kunnen deze periode optimaal te benutten en uw kansen om een ​​kind te verhogen zwanger te worden, is het goed als je kunt beperken zo nauwkeurig mogelijk de tijd van de ovulatie en je vruchtbare periode. Hier, de cyclus calculator helpt.

Hoe werkt de cyclus computer?

Hoewel de tijd waarin de eicel kan worden bevrucht, heel kort. Maar sperma kan overleven voor meerdere dagen in het lichaam van de vrouw, dat is waarom er een veel langere tijd wanneer je vruchtbaar bent. De fietscomputer is gebaseerd op een vruchtbare periode van 7 dagen. Deze bestaat uit de vier dagen voor de eisprong datum, de dag dat de eisprong plaatsvindt en uit de twee dagen die volgden. Deze keer verschijnt in de cyclus je computer als een vruchtbare periode.

belangrijk: De resultaten in de cyclus computers zijn gebaseerd op gemiddelden. Daarom is het geschikt onder alle omstandigheden te voorkomen. De precieze verloop van de cyclus en het proces van rijping van eicellen en de ovulatie worden beïnvloed door veel complexe factoren, dat is de reden waarom afwijkingen zijn altijd mogelijk. De fietscomputer is daarom alleen Tendezen en niet als garantie te dienen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3