Født tilskud: At du er nødt til at vide

Vidste du, at du kan søge om en fødsel tilskud? Her kan du finde ud af alt, hvad du behøver at vide.

Når et barn bliver født, er det muligt i visse tilfælde at komme igennem arbejdsgiveren, den såkaldte fødsel tilskud. Støtten kan være et finansielt bidrag eller et materiale aktiv. Men dette er en bestemmelse, der ikke længere er gældende i dag. Der var i 2006 en "Lov at begynde en finanspolitisk nødsituation program". Når dette trådte i kraft, blev den barselsydelse aflyst i nogen form. Men der er stadig arbejdsgivere der behandler deres ansatte, denne lille stigning i kasseapparatet. Det kan være værd at spørge det mildt.

Ret til ydelser ved barnefødsel har du lovligt dog ikke i øjeblikket browsing Du har et ansættelsesforhold, kan det være, at du stadig kan fylde en sådan anmodning. Det må erindres, at denne støtte betragtes som en ekstra belønning og skal beskattes.

Hvad er højden af ​​fødslen fordel?

Vi går en gang ud af den klassiske barselsydelse som de betalte en ganske lang tid. Der var et beløb på 315 euro, før 2004 var der endda 358 euro pr barn. På det tidspunkt, denne betaling ikke lønsumsafgiften eller besejret, det er kun tilfældet i dag, hvis arbejdsgiveren betaler ydelser ved barnefødsel på egen hånd. Mængderne kan variere betydeligt. Da støtten ikke blev nedfældet i loven, var det for begge forældre. Det var uden betydning, om de måske var begge ansat på samme virksomhed. Hvem stod i forskellige ansættelsesforhold, fik den støtte flere gange. Men fødslen godtgørelse er nu kun en frivillig betaling af arbejdsgiveren. Normalt er det almindeligt, at folk får lidt opmærksomhed, særlig orlov eller en separat betaling for fødslen af ​​et barn. Er du i tvivl, så spørg blot betale med din arbejdsgiver efter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 48 =