fopspeen vormen

In kersen vorm of in symmetrische vorm: Het kiezen van de fopspeen is groot en divers. We geven een overzicht van de verschillende vormen fopspeen.

Om u een eerste overzicht geven, presenteren wij u hieronder de verschillende fopspeen vormen:

Orthodontische fopspenen vormen

De orthodontische speen oefent weinig druk op de kaak van de tong kan je baby veel ruimte en verstoort door niet slikken. De stengel zo dun en flexibel zijn zodat de lippen zoveel mogelijk en zo de kaak wordt aangetast zo min mogelijk worden gesloten. Het dikke einde van de fopspeen gekromd boven de bodem vlak mogelijk is. Deze vorm hebben onderzoekers gevonden, overeenkomend met de vorm van de tepels tijdens borstvoeding. Hier, het bovendeel van de tepel uitstulpingen boven, terwijl de bodem wordt afgevlakt door de mond van het kind. De vorm kan zo veel ruimte als het kind tong. Maar de orthodontische vorm beschermt niet een lange voordat verkeerd tanden en moet daarom niet worden gebruikt in overmaat.

Individuele weergave Schnullerketten

Schnullerkette met ster gemaakt van houtDus de geliefde fopspeen van uw baby is niet verloren, dummy kettingen zijn ideaal. op ongeveer U kunt een grote selectie van zelfgemaakte fopspeen ketens vinden. Hoe zit het bijvoorbeeld met deze naam Schnullerkette?

De fopspeen hoekige schacht

De as van de fopspeen te passen aan de kaak en tanden positie. Hij is zeer dun, vlak en schuin tussen het buitenscherm en het reële speenpositie deel. Karakteriseerden de tong meer ruimte en de opening tussen de bovenste en onderste snijtanden klein blijft. De tand positie onaangetast mogelijk.

De fopspeen adaptieve (aangepaste) Shank

Deze fopspeen is nog in de ontwikkelingsfase en de fopspeen gerichte as zeer vergelijkbaar. Het verschil is het materiaal: Er wordt van extra zacht en flexibel siliconen dat perfect aan de vorm van de kaak en tanden positie.

De symmetrisch gevormde speen

Deze speen heeft geen bepaalde vorm. Het is beschikbaar bij zowel dikke als dunne steel. De speen deel meestal afgeplat iets dat doet denken aan de vorm van de tepel. Een symmetrische vorm kan gunstig zijn omdat de baby fopspeen dus niet "ondersteboven" in de mond kan steken en het resultaat is niet zuigverwarring.

Kers vormige gevormde speen

 Deze fopspeen ook gekenmerkt door een relatief dikke speen deel. Dit betekent echter niet over een vlakke kant en doet denken aan een ballon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 77 =