Forældrekontrol fordele – mængden af ​​betaling?

Den forældreydelse afhænger af mængden af ​​indkomst. Men hvordan netop du opdage på forhånd, hvor mange penge du får forældre? Vi har samlet dig alle de vigtige oplysninger om mængden af ​​forældreydelse.

Forældreydelse som indtægt udskiftning

Med støtte fra den forældreydelse bør forældre kan tage tid for deres nyfødte uden at blive økonomisk stresset. Den forældreydelse er en slags indkomst erstatning for indkomst, der svigter på grund af omsorg for barnet. En del af den tidligere indkomst flyder således med forældrene penge tilbage i familiens budget.

Display Bogtip: Babypedia

Anbefalet læsning: BabypediaProgrammer, formularer, checklister - her kan du hurtigt miste overblikket. Det er derfor, vi vil have dig bogen "Babypedia" anbefales. Med masser af tips og oplysninger, du støtter denne bog, mens myndighederne Marathon.

vi fandt på Amazon bogen.

Parental fordel: det beløb og procent

Den forældreydelse er mindst 300 euro og mere end 1.800 euro om måneden. For fagfolk, forældrene gør penge - simpelthen sætte - en vis procentdel af løbende nettoindtægter fra. Reglen er jo mindre du optjent før fødslen af ​​dit barn, jo højere dækningsgrad:

  • Har du tjener 1000-1200 euro om måneden er dækningsgraden 67 procent.
  • Er din månedlige indkomst 1200-1240 EUR, er du 66 procent betalt på denne indtægt som forældre penge.
  • Er din månedlige indkomst omkring 1240 euro, er dækningsgraden 65 procent.
    Men pas på: Betragtes som mere end 2.700 euro om måneden for beregningen.

Ændringer siden 1. januar 2013: I 2013 har den beregningsmetode for "korrigeret" nettoindkomst ændret en smule. Hvem fik 2012 børn kan i henhold til den gamle princip - en procentdel af den gennemsnitlige løn netto i overensstemmelse med faktiske Social sikring, skatter og andre fradrag (f.eks kirke skat og omkostninger forbundet hermed) - forventer. Nogen forventer 2013 unge skal gå ud til børnechecken fra den gennemsnitlige bruttoløn. Træk væk forældreydelser Lav en engangsbeløb for social sikring og indkomstskat og andre elementer, og derefter afgøre dækningsgraden. Formålet med den nye forordning er at forenkle hele processen og derved proces applikationer hurtigere. Men den nye base vil ikke kun fordele. Mere information kan du finde i vores artikel "Forældrekontrol fordele - beregning på myndighederne"

Øge dækningsgraden

Hvis din indkomst er mindre end 1.000 euro om måneden, vil den procentdel gradvist øges. For hver to euro, som du ligger under 1.000 grænse euroen, det er 0,1 procentpoint mere. Den forældreydelse kan stige med op til 100 procent af tidligere nettoindkomst.

eksempel: En mor tjente før barnets fødsel 700 euro netto, der er 300 euro under den såkaldte lav grænse på 1.000 euro indkomst. To Euro under grænsen forøge procentdelen til 0,1 procent. Dette gør for et beløb på 300 euro under grænsen 15 procent mere. Derfor modtager moderen månedsbasis ikke 67 procent, men 82 procent af deres tidligere nettoindkomst som en forældreydelse.

Berettiget til minimumsforrentningen Elterngeld

Hvis din gennemsnitlige nettoindkomst er under 300 euro, vil du modtage den fulde under alle omstændigheder Mindste sats på 300 euro forældrenes fordele. Den minimumssats du kan også gælde, hvis du ikke har arbejdet før fødslen af ​​barnet eller f.eks undersøgt.

Når forældreydelser omfatter niveauet og tidspunkt for indkomst

  • Til beregning af den forældreydelse er normalt den gennemsnitlige månedlige indkomst for de seneste 12 måneder før fødslen overvejes. Så hvis du har arbejdet i denne periode som seks måneder, og var arbejdsløse i seks måneder, er ledigheden anslås til 0 EUR og lægges til indtægterne fra de seks faglige arbejds- måneder for de seks måneder. Dette beløb divideres med 12 måneder, giver den indkomst, anses af forældrene til gavn kontor for månedlige betalinger. For selvstændige er én fra 2013 kalenderår - ikke ligefrem 12 måneder - før fødslen.
  • Bemærk: Især hvis du er stadig ikke længe arbejdsløse eller var kun i en kort periode, den genberegning værd. Fordi alt efter hvor mange penge du har tjent før eller efter arbejdsløshed, den forældreydelse er muligvis mere end den minimumssats på 300 euro.
  • Under visse betingelser, skal den forældreydelse tage hensyn til en anden periode end de 12 måneder, der var umiddelbart før barnets fødsel. Hvis du for eksempel på grund af en alvorlig sygdom kunne man ikke arbejde, er denne periode udeladt. I stedet forældrene til gavn kontor refererer et tilsvarende antal måneder før din sygdom i beregningen. Du har dog disse anvende særbehandling Ekstra.
  • Husk, at ret dig at beregne den forældreydelse maksimalt 2.700 euro korrigeret nettoindkomst blive betragtet som en måned. Fordi 65 procent af 2.700 euro mængden af ​​forældreydelse er hver måned næsten 1.800 euro og nået den maksimale grænse.
  • For forældreydelser, mængden af ​​indkomst din ægtefælle kun spiller en rolle, når din sunde beskattet mere end 500.000 euro om året. Topforhandlere i denne størrelsesorden har ikke ret til forældreydelse. Dette gælder også, hvis du er en enkelt forælder og versteuerst mere end 250.000 euro om året.

Forældre penge og mængden af ​​ekstra indkomst

Også, mens du henvise forældre penge, er det nemt muligt at arbejde op til 30 timer om ugen på deltid eller i et deltidsjob. Indkomst, som du refererer fra denne aktivitet vil blive talt imod forældreydelse. Nyt udgangspunkt for beregningen af ​​forældrene til gavn kontor er så den Justeret nettoindtægt fra de 12 måneder før fødslen minus den indkomst, som du optjener den første udbetaling af forældreydelse.

eksempel: En far før fødslen af ​​barnet ved en gennemsnitlig nettoindtægt på 3.000 euro. Af dette beløb til kun 2.700 euro overvejes, fordi der er grænse for forældrenes penge. Efter fødslen, anvendt faderen til forældreydelser, arbejder på deltid, og tjener 1.000 euro om måneden. Denne 1.000 euro vil blive trukket fra 2.700 Euro, fordi de er familien som indkomst og behøver ikke at blive opvejet af den forældreydelse. Til forskel - 1.700 euro - Forældrekontrol fordele vil fortsat blive udbetalt som en del af indkomsten udskiftning og er 1.105 euro (65 procent af 1.700 euro).

Rapport ændringer

Siden deltid eller deltidsjob påvirke mængden af ​​forældreydelse, er det vigtigt, at fortælle sådanne ændringer forældreydelse kontor. er ikke betalt for kalendermåneder, men for de første 12 måneder af livet og 14 i dit barn. Det betyder, at din deltidsarbejde tælles for de enkelte måneder af livet. Hvis du for eksempel i den tredje måned arbejder på deltid, i den fjerde måned, men ikke den forældreydelse er reduceret tilsvarende, selv for den tredje måned.

Flere børn, flere forældre penge?

Søskende bonus: Hvis mere end ét barn i husstanden, du muligvis vil drage fordel af de såkaldte brødre og søstre nu. Her den beregnede Forældreydelse, forøget med 10 procent, men mindst 75 euro. Med to børn i husstanden får du bonus søskende, indtil den ældre søskende har afsluttet det tredje leveår. Når tre eller flere børn i husstanden, at mindst to af børnene har under syv år, for at få de søskende nu.

Flere fødsler: Hvis du leverer dit hjem tvillinger eller trillinger, ud over den beregnede børnetilskud 300 euro per flere fødsler betalt.

Foster børn: For plejebørn kan du desværre forældreydelse gælder, medmindre du har planer om at vedtage hende og den relevante procedure blev indledt. Flere detaljer om dette kan du finde i vores artikel "ret til forældreydelse?"

Vi kan forestille os kun en del af betingelserne omkring forældreydelse her, selvfølgelig. Assistance og svar på specifikke spørgsmål, du får på dine forældres fordel kontor på stedet. Hvis du ønsker at vide mere om forældreydelse endnu mere, kan du finde i vores område "børnetilskud" for mere information.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =