Forberedelse blid med hørfrø fødsel

I de sidste uger før den dato, beregnet på grund hjælper dig en daglig dosis på hørfrø at forberede kroppen forsigtigt på fødslen. Hør frø er en gammel hjem afhjælpe, der ofte bruges til forstoppelse, men også stimulerer sammentrækninger og kan fremskynde fødslen. Her kan du læse mere om effekten af ​​hørfrø og hvordan du kan indarbejde dem i din kost.

Som støtte hørfrø fødsel?

Ud over forskellige andre hjem retsmidler, såsom hindbær blade te, hørfrø også kan forberede fødslen blidt, og samtidig forbedre trivsel:

  • De har en positiv virkning på slimhinderne i vagina og stimulere produktionen af ​​slim. Dette især udvisningen af ​​fødslen er nemmere og kortere.
  • Mange kvinder lider af forstoppelse under graviditeten. Skaller af hørfrø hjælp tarmaktivitet at fremme, fordi de binder i tarmvæske, svulme op og vige til stolen.
  • Med tarmene, er livmoderen stimuleres samtidigt. Ved regelmæssig brug af hørfrø kan derfor fremme uteruskontraktioner og fremkalde arbejdskraft hurtigere. Derfor bør du indtil en alder af 34 uger adgang til dette hjem afhjælpe.

Display Boganmeldelse: Hemmeligheden bag en smuk fødsel

Bog: Hemmeligheden bag en smuk fødselJordemoder Jana Friedrich ledsager dig i denne bog på vej til at anmode om fødsel. Takket være deres viden, du behøver ikke længere frygt for fødsel og fødsel smerte at have.

>>For at reservere på Amazon

Den daglige dosis af hørfrø

Hørfrø du får allerede brudt i mange supermarkeder, helsekostforretninger og købmænd som fuldkorn eller. med din jordemoder eller din læge, hvad beløb, de holder Diskuter i dit tilfælde ville være nyttigt. er normalt anbefales en til to spiseskefulde dagligt fra slutningen af ​​det 34. svangerskabsuge, du nemt kan blande ind i dit korn eller en yoghurt. Det er vigtigt, at du parallelle masser af væske, du tager, for kun da kan de have den ønskede effekt. Plane derfor pr spiseskefuld et stort glas vand eller anden drik.

Hørfrø anses for meget fordøjelig og farlige bivirkninger er ikke kendt, men for meget af en god ting at mavesmerter og forstoppelse kan medføre. Men hvis du holder dig selv på den anbefalede dosis og nok drikke, en af ​​din krop blidt og nemt forberede sig til fødslen. Hvis hørfrø men er ikke den rette for dig, kan du finde i vores magasin den "smerte af fødsel lindre" mange andre metoder, der kan lette dig fødslen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 23 =