Forkortelse “att”: Det er rigtigt!

Når du skriver en adresse ofte snubler over forkortelsen "att", Hvordan er det nu bliver brugt korrekt på et brev? Vi forklare det for dig i dette tip, ved hjælp af en mønster-adresse.

Du er stadig på barselsorlov, men planlægge din genindtræden i arbejdslivet? Måske har du brug for at kommunikere på grund af forældreydelse plus med forskellige myndigheder? Selvfølgelig vil din post ankommer uden omveje og forsinkelser i den rigtige person. Af denne grund, du skriver navnet på din kontakt med noten "for opmærksomhed" i adressefeltet. "Att" betyder, at missionen af ​​en bestemt person, der skal udleveres. Du behøver dog ikke skrive den tekst korrekt gjort, i stedet bruge en forkortelse for "opmærksomhed".

Forkortelse "att" Hvad er rigtigt?

Du kan bruge "att" de følgende tre indstillinger som en forkortelse for:

  • z. H.
  • z. Hd.
  • z. Att.

Alle tre varianter af forkortelsen "att" er korrekte i henhold til Duden.

udstilling
Anbefalet læsning: Babypedia

Book cover: Babypedia forældreydelserBogen "Babypedia" giver dig en masse nyttige oplysninger om det første år med et barn. Hvordan du ansøge om børnefamilieydelse eller børnetilskud, og hvordan du er op administrative procedurer.

"Du kan finde bogen på Amazon

Sikke en perfekt adressefeltet på et brev?

Som for næsten alt i livet, er der en DIN-standard for adressefelter. På anmodning af Deutsche Post, det tyske institut for Standardization (DIN) omhandler adressering. Adresserne på breve og anden post læses i post distribution af maskiner. En normaliseret notation forenkler denne proces, er risikoen for læsefejl i den automatiske adressegenkendelse udeladt. Korrekt adressering er den bedste garanti for en hurtig og smidig levering af din forsendelse. For Kontrollér og Korrekt adressen er ikke nødvendig.

To eksempler på en DIN-kompatibel adresse

Hvis du skriver til en hjemmeadresse, forlade mellem vej og placere en tom linie og placer kontaktperson hos firmanavnet. En mulig distriktet betegnelse kan du angive mellem navn og gadenavnet:

Otto Mustermann Ltd.
HR-afdeling, til. Ms Doe hd.
mønster kvartal
Prøve Street 13
79194 Musterhausen

Hvis du skriver til en PO Box-adresse, der giver gade og husnummer udelades til fordel for de poster mailboks. District navne er ikke nødvendig:

design myndighed
z. H. Mr. Doe
PO Box 0815
47111 Musterstadt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =