Første ord din baby

Glæd dig til de første ord fra din baby. Det kan kommunikere bedre og nu står på tærsklen til at tale. Her kan du finde ud af alt om de trin, udvikling af dit barn i forhold til at tale.

første ord

I en alder af ti til tolv måneder, kommunikationen fungerede bedre og bedre. Dit barn kan kommunikere ved at ryste af hovedet eller -nicken med dig allerede. Den reagerer på "Ja" og "Nej". Hvis det ikke allerede har gjort dit barn til dato, vil det nu sige den seneste i disse måneder for første gang, "Far" eller "mor". Det lærer flere og flere første ord om det. Så at dit barn er nu gør det et afgørende skridt i den sproglige udvikling. Det nu kombinerer visse former for ord med visse ting. Så fra blot betyder nu du mor og ikke bare en hvilken som helst kvinde. Dyr kan også efterligne nu. Hvis du viser en kat, det gør en lignende lyd som "meow". Disse højttalere konsekvens inspirere dig, selvfølgelig, og denne entusiasme breder sig til dit barn.

Display Stor legetøj for sanserne

En pige sidder på gulvet og har en lyserød O-bold i hænderneMed Oball Rattle med rangler dig til dit barn perfekt hjælpe med hans første gribe forsøg. Vi har fundet det for dig på JAKO-O.

>>Klik her for JAKO-O og Oball

Første ord: fokusere på én ting

For en bedre forståelse af dit barn, er det vigtigt at vide, at alle erfaringer i en baby er holistisk i deres første år. På det sprog, begivenheder er om de enkelte aspekter, med andre ord, hvad der lige bemærket dit barn. This andre visninger undertrykkes. Hvis du fortæller dit barn: "Kan du se bue-wow", det ser rundt for hunden og bare for at koncentrere sig. Alle andre sanseindtryk nulstilles det. Du kan med dit barn nu overveje billedbøger og beskrive, hvad du ser. Nogle ting vil måske genkende dit barn fra hverdagen og derefter entusiastisk peger på billedet. Især korte og enkle sætninger forstår dit barn bedst. Sprog spil er meningsfuld. Gennem sang, rim eller klappe spil dit barn er at lære om, hvordan man behandler sproget.

Tip: Omdøb tingene ofte og regelmæssigt. Forholdet mellem abstrakte ord og dagligdags genstande skal forstås lettest for barnet dit.

kropssprog

Sideløbende med den sproglige udvikling, dit barn kommunikerer nu mere og mere gennem kropssprog. Det nikker indforstået og grimasser, når han ikke kan lide noget. Desuden er det nu i stand til at udtrykke behov. Peger eller endda gennemgang gør det klart, hvad det vil.

Dette har allerede lært Dit barn

I vores andre artikler omkring babyer kommunikation, kan du læse, hvad dit barn allerede har lært i de seneste måneder:

  • en måned: Kontakt en nyfødt
  • 1 til 3 måneder: Cry, hvine, gurgle din baby
  • 4 til 6 måneder: Første grin og hvin
  • 7 til 9 måneder: Dit barn genkender stemninger

I vores Spezialen "lære at tale"For det første år og"sproglig udvikling"For det lille barn tid kan du læse mere om udviklingen af ​​kommunikation og sprog af dit barn.

Så din baby er ved at udvikle i andre områder

I de følgende artikler kan du lære at udvikle dit barn i en alder af ti til tolv måneder i andre områder:

  • bevægelse: På vej til de første skridt
  • Ernæring: Spise med de helt store
  • Søvn: finde en søvnrytme
  • forstand: Dit barn opdager verden
  • vækst: Størrelse og vægt din baby

udstilling
Mere information

Bog: Baby første årHvis du ønsker at vide om udviklingen af ​​dit barn endnu mere, anbefaler vi, at du JV bogen "Baby første år" efter bogen forfatterne Vivian Weigert og Dr. Franz Paky. Tak til Graefe og Dead Ringers Publisher for støtte.

"Om bogen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 49