Første skoledag: Hvad skal ikke mangle

Indskrivning af dit barn er ved at ske? Således hans første skoledag er en succes, nogle ting ikke bør gå glip af. Informér dig selv her hvilke forberedelser skal gøres, som du bør huske på, og hvad dit barn til sin første skoledag behov.

Første skoledag: vække forventning

For at tage dit barns frygt for skole og for at mindske spændingen ved noget, bør du tale om skolen i detaljer med ham. Hans første skoledag markerer begyndelsen på en ny periode af livet for barnet dit. Gør det klart, at det kan se frem til skolen, blot fordi det lærer mange interessante ting og kan få nye venner.

AnzeigeGut forberedt på den første skoledag

Mapper Ergobag pack Blå GalaxyDin lille kæreste er hans første skoledag? På Schulranzen.net kan du finde den rigtige skoletaske til den store dag for dit barn.

Første skoledag: Fit skoletaske

Før indskrivning Du bør også tage sig af du har købt en matchende skoletaske, så dit barn fuldt ud kan udstyret på den første dag at gå i skole. Hvad gør en god skole taske, og hvad du skal holde øje med ellers, vil du se vores artikel "skoletaske: 10 tips til at købe" læse.

Første skoledag: Skolebøger og undervisningsmaterialer

Normalt har du før den første dag i skole allerede få de lærebøger og andet undervisningsmateriale til de underordnede din. For eksempel, sportsudstyr, farveblyanter, maling boks og papirer. Normalt klasselæreren du vil være en detaljeret liste med de nødvendige skolematerialer, men også ved hjælp af vores "Tjekliste: Hvad hører til i skoletaske?" Man kan dig en generel idé.

Første skoledag: Indretning af arbejdspladsen

Så at dit barn kan gøre fra den første dag på sit hjemmearbejde, det tager hjem en arbejdsplads, hvor det er uforstyrret. Den bedste løsning er et separat skrivebord til et barn din, men også køkkenbordet er nok til at gøre lektier i den første periode, så længe dit barn kan arbejde i fred.

Første skoledag: skolens plan

Også den skole du kan øve sammen med dit barn før din første skoledag. Måske du ledsage dit barn i begyndelsen stadig går i skole og hjem, efterhånden det skal være mere uafhængig og i stand til at klare det alene, dog. Mere rådgivning om skole kan du finde i vores artikel "Sikker vej til skole:. 10 tips til trafiksikkerhed uddannelse"

Første dag i skolen: et kamera eller videokamera

Du bør også tænke på et kamera eller et kamera til at fotografere dit barn med skoletaske og skoletasker i skolegården eller i sin klasse. Så hans første skoledag vil blive uforglemmelig og du kan se i lang tid huske det sammen. Billederne kan senere indsætte din i et album, når som helst se igen.

Første skoledag: Stuffed indvirkning schultüte

Hvis der er fælles på din skole, bør du give dit barn også en isvaffel, at hans første skoledag er noget helt specielt. Den cornet er normalt fyldt med små gaver, nyttige skoleartikler og slik. Craft ideer, du kan finde i vores artikel "10 tips til at pille cornet".

Første skoledag: Ny daglige rutine

Når barnet starter i skolen, jeg har brug for dig til at sætte fælles for en ny daglig rutine. Dit barn har brug for at gå på vågeblus på faste tidspunkter og stå op for at nå frem til tiden og sov i skole. Om eftermiddagen vil vi have mindre tid til at spille, fordi det har at gøre sit hjemmearbejde. Hvis du er ansat, skal du også organisere frokost og eftermiddag pleje af dit barn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2