Fra når op julepynt?

Hvis supermarkederne rømme Jul cookies på hylderne i august mange mennesker er forvirrede. Men på hvilket tidspunkt er jul derhjemme virkelig i orden?

Først og fremmest: Hvornår vil Julen er sat op derhjemme og hængt op, er din egen beslutning. De fire vægge er der for deres eget design og som ønsker at kæle hele året i stearinlysets skær og jul bolde, til at gøre dette stille og roligt.

Men fra da julen er generelt bragt ud, kan være smalt meget smallere: Almindelig (som regel den sidste søndag i november) er den første advent startede med udsmykningen. Disse omfatter følgende elementer:

  • Advent
  • Den Julekalender (ligesom selv pillet)
  • Advent arrangementer, der spredes Tannenduft
  • Lys i og uden
  • udvendig dekoration

Nogle mennesker også begynde allerede i begyndelsen af ​​november så, bringe ud Jul dekorative elementer såsom lys. Hvis slutningen af ​​oktober urene ændre, og det er bælgmørkt om eftermiddagen allerede klokken fem, bringe som lys på balkonen gelænder eller en dekoreret træ med kulørte lamper i forhaven lidt lysstyrke i de alt for lange vinteraftener.

Handel ved også fra når ankommer jul med kunder: Her startskuddet også været begyndelsen til midten af ​​november, hvor efteråret dekoration med græskar og Thanksgiving blomsterarrangementer eller uhyggelige Halloween dekoration er ryddet.

Hvornår jul - hvornår vil juletræet?

Traditionelt tyskerne er temmelig sent med juletræet off: Lav juletræet indtil 1-2 dage før jul, eller endda indtil om morgenen af ​​24. december. Hvornår Christmas "okay", men alle bør bestemme selv. Er løbet julen gæster der, det er mindre stressende at sætte op i træet et par dage tidligt, så du allerede har gjort dette arbejde.

Også, spreder træet så allerede festlig stemning. Fordi traditionelt juleperioden vil ende den 6. januar med festen for de hellige tre konger og træet vil kun blive annulleret. Men for de fleste mennesker julestemning svinder så tidligt som nytårsaften. Sørg for at du træet et par dage før jul, har du mere glæde af det end efter jul.

Til jul derefter resten af ​​julen tilføjes en traditionel julekrybbe, for eksempel under træet. Vigtigt: Tallet Jesuskindchens er placeret i krybben indtil juleaften! Juleplatte med slik og kager, du bør eje interesser kun stå i julen: de søde fristelser er hurtigere ved hånden, er det mere nappede det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2