Fremgangsmåde basal kropstemperatur

Måling af basal legemstemperatur er den viden, hvis og når der vil være en årsag ægløsning i en kvinde. Her kan du læse om, hvordan du kan bruge til dit ønske om at få børn, men også for at forhindre, at målingen af ​​basal kropstemperatur.

Ligesom de basale kropstemperatur metoden fungerer?

Den basale kropstemperatur metode til naturlig familieplanlægning bruger stigningen din kropstemperatur. Din temperatur stiger, når de kønshormoner forekomme med ægløsning i øget antal. I den anden fase af cyklussen som følger ægløsning, kropstemperaturen stiger med ca. 0,3 til 0,6 grader Celsius i forhold til den første cyklus fase. Chancen for befrugtning nærmer sig, højest under og efter ægløsning. Det nøjagtige tidspunkt for ægløsning kan være med den basale kropstemperatur metode, men ikke bestemt. Erfaringen har vist, at han er en til to dage før temperaturstigningen. Hvis du tvivler på din fertilitet, kan du finde ud af, om en ægløsning opstår, eller når du ikke er ved at måle den basale kropstemperatur. Desuden temperaturkurven er din gynækolog områder for mulige hormonelle forstyrrelser.

Tip Display Produkt: Clearblue Fertilitet Monitor

Clearblue Avanceret Fertilitet MonitorDu ønsker at øge dine chancer for at blive gravid? Den Clearblue Fertilitet Monitor kan hjælpe dig med at definere og identificerer mere frugtbare dage end traditionelle Ovilationstests.

Gennemførelse af basale kropstemperatur metode

Hvordan det virker: Den basale kropstemperatur er den temperatur, hvor kroppen umiddelbart efter opvågning. Det er bedst at måle dem, så før du står op, og når det er muligt på samme sted, for ikke at påvirke resultatet. De resultater, du skriver ned hver dag eller bære dem i en temperatur diagram. Præfabrikerede tabeller der ved gynækolog. men du kan også bruge NetMoms cyklus kalender for at dokumentere den basale kropstemperatur.

Den strenge metode basale kropstemperatur

Den nemmeste måde at vurdere temperaturkurven er den såkaldte "tre-over-seks regel". Når man måler den samme temperatur i tre dage i træk, at dette stadig over gennemsnittet for de foregående seks dage temperaturer, kan du antage, at ægløsning har fundet sted. Nu ægget bør ikke være i stand til befrugtning, og du indtil næste menstruation har ubeskyttet sex.

kurve basal kropstemperatur

Det ekspanderede Fremgangsmåde basale kropstemperatur

Med denne meget mindre sikre version af den basale kropstemperatur metode, er det også tilladt at bruge den periode traditionelt kaldes "relativt sikker" end seks dage før temperaturen springet til samleje. Dog kan denne metode kun anbefales til en ensartet cyklus. Derudover har du allerede tidligere en år foretaget regelmæssige målinger for at udlede den kommende cyklus med en vis sikkerhed. Generelt den avancerede basale metode betragtes derfor en usikker type prævention.

Forsigtighed i sygdom

Feber, alkoholforbrug aftenen før, medicin, stress og skifteholdsarbejde påvirker kroppens temperatur, så målingerne er upålidelige. Der gælder følgende: Den basale kropstemperatur metode kræver forsigtighed og disciplin, når du sikker prævention med dig eller et barn ønsker at modtage.

Symptothermal metode gør temperatur metode sikrere

Da den basale kropstemperatur metode er ganske usikkert, de supplerer mange kvinder med resultaterne af Billings metode, som handler om efterforskningen af ​​den cervikale slim i skeden mere præcist billede af dine frugtbare dage. Denne kombination af basal legemstemperatur fremgangsmåde og Billings metode kaldes også "symptothermal metode". Vores cykelcomputer kan du nemt fange og udskrive til diskussioner med din gynækolog dine data.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =