Gap murrosikä – että sinun tarvitsee tietää

Lapsesi on vain melko kurja? Ehkä se oli ns Gap murrosikä. Tämä on normaalia, jos lapsi on vain 5-7 vuotta vanha. Oletko miten voit käsitellä sitä.

Gap murrosikä: Wackelt hampaan ravistamalla sielu

Ja usein jopa talon. Jälkeen popping ovet on yksi yleisimpiä oireita tässä vaiheessa. Sittemmin vanhemmat ovat usein tunteneet tunnistaa oman lapsensa eivät palaa. Kyllä, se on niin, se on muuttumassa. Sillä se on nyt suuri. Tämän prosessin aikana sillä ei ole helppoa tai lapsi ei. Se on ikään kuin aivot puukauhalla kerran sekoitettiin niin, että se voidaan sitten lajitella uudelleen. Kuitenkin tämä vaihe ei ole vain vihasta, mielialan vaihtelut ja overconfidence liittyvä, mutta nyt lapsi oppii nyt myös monia muita taitoja. Tämän ikäiset lapset nyt tehdä paljon omiin käsiinsä. Voit pukeutua yksin, saattaa jo olla oma maku kehittyy. Te melko paljon tiedä, mitä he pitävät ja mikä ei. Saatat hyvinkin mahdollistaa muita ja ovat nyt, jos on kiire aikoina ja siksi on kiire. mutta ymmärrystä myös sitä, että nyt on heijastuu ja kaikki on puida kertaa. Aina hengittää syvään: tässä vaiheessa.

Miten käsitellä vihainen tunteenpurkaus

Ensin taas, en ymmärrä, että tunteet tässä iässä vain tapahdu, ja ei voi ohjata kuin me aikuiset. suutu tässä elämänvaiheessa normaalin ja hyväksynyt - turhaan liikaa.
Joskus se auttaa, jos voit vain antaa viha pois. Ehkä nyrkkeily tyyny syöttää tai urheiluvälineitä kuten Wing Tsun, judo sekä voimistelu, jalkapallo, trampoliini. Lapsesi pitäisi tietää, että hänen tunteensa eivät ole väärässä tässä tilanteessa ja että aina tulee olemaan rakastettu missään tapauksessa.
Siksi on tärkeää, että auttaa lasta ymmärtämään tunteita ja jopa lausua. Miten se tapahtui? Mikä ärsytti niin? Kerro lapselle, että ymmärrät sen ja kestää saada hänet tuntemaan yksin maailmassa. Neuvottelut ja halauksia hitsata yhteen ja auttaa lasta tilanteesta. Ja nyt syvään henkeä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 31