Gap puberteten – At du har brug for at vide

Dit barn er bare temmelig spydig? Måske var det den såkaldte Gap puberteten. Dette er normalt, hvis dit barn er også kun 5-7 år. Har du forklare, hvordan du kan håndtere det.

Gap pubertet: Wackelt tanden, ryster sjælen

Og ofte selv huset. Efter popping døre er en af ​​de mest almindelige symptomer på dette tidspunkt. Siden da forældre ofte har følt at genkende sit eget barn ikke vende tilbage. Ja, det er så, det er under forandring. For det er nu stor. I løbet af denne proces, har det ikke nogen nem eller dit barn ikke. Det er som om hjernen med en træske engang rørt, så det derefter kan sorteres igen. Men denne fase er ikke bare med vrede, humørsvingninger og selvtillid forbundet, men nu barnet lærer nu også mange andre færdigheder. nu tage børn i denne alder meget i deres egne hænder. Du kan få klædt alene, kan allerede have din egen smag udvikler sig. Du temmelig meget ved, hvad de kan lide og hvad der ikke gør. Du kan meget vel gøre det muligt for andre i og er nu, hvis du er i en fart gange, og derfor er nødt til at skynde sig. men forståelse betyder også, at der nu kommer til udtryk og alt skal thrash ud en gange. Altid trække vejret dybt: på dette tidspunkt.

Hvordan håndterer du en vred udbrud


Først skal du igen, indser, at følelser i denne alder bare ske, og kan ikke styres ligesom os voksne. være vred i denne fase af livet normalt og accepteret - uden grund også.
Nogle gange hjælper det, hvis du bare kan lade vreden ud. Måske boksning med en pude for at komme ind eller aktive sportsgrene som Wing Tsun, judo, samt gymnastik, fodbold, trampolin. Dit barn skal vide, at hans følelser er ikke forkert i denne situation, og at der vil altid være elsket i alle tilfælde.
Derfor er det vigtigt, at du hjælper dit barn til at forstå de følelser og endda udtale. Hvordan skete det? Hvad irriterede du så? Fortæl dit barn, at du forstår det og tage at få ham føle sig alene i verden. Foredrag og cuddles svejse sammen og hjælpe dit barn fra situationen. Og lad os tage en dyb indånding.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 82