Geldigheid Transfer: Dat je moet weten

Je was door uw arts enige tijd geleden doorverwezen naar een andere arts en nu niet weten of de overdracht is nog steeds geldig? We leggen u uit hoe lang kan je de overdracht gebruiken.

Transfer - wat is dat?

Een verwijzing die je krijgt van uw arts of het van mening is dat een behandeling of diagnose nodig zijn voor uw herstel, die verder gaan dan de mogelijkheden van zijn specifieke veld of zijn praktijk is. Uw arts je zo naar een andere (specialist) arts, die dan moet je zorgen voor u weiterzuhelfen.

Geldigheid van de Transfer

Vooral wanneer er een nieuwe kwartaal valt, twijfel is vaak groot, of de overdracht nog geldig is nu. Over het algemeen is het zo dat de remittances niet beperkt zijn tot een bepaalde periode en voor het tweede kwartaal in alle van toepassing. Helaas is het zo dat sommige praktijken afwijzen overdrachten van het vorige kwartaal en rechtvaardigen het doel Lichen ziektekostenverzekering. Deze procedure is niet correct en moet u zich te verdedigen tegen u in een dergelijk geval. Zolang de vraag die moet worden gecontroleerd met de overdracht, nog steeds actueel is, heb je ook het recht om de overdracht wet te maken.

Voorzichtigheid is geboden bij niet geldig ziekteverzekeringskaart

Het enige geval niet van toepassing op kwartaalbasis over de transfers is het verstrijken van de ziekteverzekeringskaart. Als de ziekteverzekeringskaart geldigheid in de tussentijd hebben verloren, kan de dokter uw transfer te weigeren. In dit geval is er geen garantie dat u nog steeds versichtert op dezelfde manier als op het moment van de schepping van de overdracht. Hier kan het nodig zijn dat je een kwartaaltotaal overdracht nachreichst. Zo weet u dat uw verzekering kaart spoedig niet meer geldig te zijn, is het voordelig om te worden verduidelijkt met de arts de procedure met betrekking tot de overdracht van deze zaak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =