Gemiste gesprek met Whatsapp

Met Whatsapp heeft u de mogelijkheid met vrienden naast de teksten te spreken. Hoe werkt een gemiste gesprek bij Whatsapp merkbaar in deze wiki.

Whatsapp is niet alleen ideaal voor het verzenden van berichten, foto's en zelfgemaakte korte video's. De populaire app kun je je contacten bellen zonder het consumeren van belminuten. Dit gaat als een normaal telefoongesprek op de iPhone, Android, Windows Phone en BlackBerry 10

Als een gemiste telefoongesprek in Whatsapp wordt ontvangen, meldt u de app. een rood pictogram verschijnt in de vorm van een telefoonhoorn met een pijl op het scherm van je smartphone. Extra ernaast, op welk tijdstip u werden genoemd. Als u meldingen uitgeschakeld, miste u het gesprek op Whatsapp in de app wordt weergegeven als een nieuw bericht.

Wat moet worden overwogen bij het maken van gesprekken met Whatsapp?

Voor gesprekken via Whatsapp betaalt U geen telefoonkosten. Echter, de spraakoproepen verbruiken datavolume. Als uw tarief omvat weinig gegevens volume, is het raadzaam om de smartphone te verbinden via Wi-Fi. De geluidskwaliteit is beter dan in het mobiele netwerk bij gebruik van een internetverbinding, zoals een regel. De telefoonfunctie Whatsapp oproep kan worden geopend vanuit het menu. Hiervoor wordt de app te openen u en klik op de telefoon icoon onderaan die verschijnt tussen uw favorieten en contacten.

Wis bellijst gemiste telefoongesprek waarbij Whatsapp

De telefoon Bevat al u wilt een aantal items verwijderen? Dit kan gedaan worden in een paar stappen op Android:

  • Om te beginnen, de app op uw telefoon en selecteer het tabblad "Gesprekken" in het menu.
  • Dan klik je op "Settings", erkent u de drie punten in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Selecteer de functie "bellijst" en al de bellijst wordt van Whatsapp verwijderd.

Procedure voor de iPhone

Op iOS, kunt u individueel verwijderen door u te vegen de vermelding met de betreffende regel aan de linkerkant van gemiste oproepen. U vindt er een rode knop "Verwijderen" te zien. Of klik op "uitgeven" en het zal naast elk item te zijn, verschijnt er een rode cirkel met een minteken, die kan worden spraakoproepen snel te verwijderen een voor een. Zijn alle gesprekken verwijderd als gewenst, klikt u in de rechterbovenhoek van "Klaar".

In het bovenste menu kunt u ook kiezen tussen alle gesprekken en gemiste oproepen. Als u de melding van een gemist gesprek op Whatsapp in het chatvenster te wissen, ingedrukt te houden uit je duim en dan zie je de optie om te verwijderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 38