Gevaarlijke online vrienden en websites

Helaas, het internet biedt ook websites met illegale en schadelijke inhoud. Parental Control of browser filters, is het bijna onvermijdelijk dat uw kind komt over iets verontrustend. Vertel je kind dat je moet vertellen en duidelijk maken dat je niet boos toen.

Hoewel het statistisch onwaarschijnlijk dat zal uw kind op het internet worden aangepakt door een zedendelinquent. Toch zijn er genoeg gevallen bekend die gevolgen kunnen hebben voor de ouders.

Online Vrienden: Hoe te gebruiken

Vertel je kind dat ze nooit moeten communiceren met vreemden e-mail of chat met hen en dat het niet om een ​​vreemdeling in persoon te ontmoeten. Maak hem duidelijk dat iemand online raakt is altijd een vreemdeling, het maakt niet uit hoe vaak je ontmoet op het internet. Het is gebleken dat kinderen die met vreemden praten op het internet over seks, eerder de neiging om te regelen om te ontmoeten in het echte leven met deze mensen. Als een vreemdeling uw kind op het internet samenkomen om te praten over seks, meld dit dan onmiddellijk aan de politie en de school van uw kind.

Weergave Tabletten voor kinderen

Black Leren TabletAls u op zoek bent naar een kindvriendelijke tablet voor uw kind uw, kunnen we raden u aan de VTech tablet. Met veel ingebouwde games, een nieuws-app en een muziekspeler, zal uw kind te leren over hoe om nieuwe technologieën en het internet te behandelen.

Wees voorzichtig bij het bezoeken van verdachte websites

Sommige kinderen en tieners zijn nieuwsgierig en willen weten wat er aan de hand websites recht voor racistische of haatzaaiende inhoud hebben of vergoelijken gevaarlijk gedrag, zoals anorexia of zelfbeschadiging. Als uw kind bezoekt dergelijke sites, kunt u alleen te weten komen door überprüfst regelmatig het vinden van alle browser geschiedenis van uw computer. Zelfs als uw kind een dergelijke site slechts een keer heeft bezocht, moet je brengen. Ga niet gewoon aannemen dat het louter nieuwsgierigheid. Leg de huisregels met betrekking tot dergelijke sites en vraag uw kind waarom het heeft bezocht. Als blijkt dat uw kind lijdt aan zelfhaat en depressie, behandelen zo snel mogelijk professionele hulp door een getrainde therapeut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 59 =