Ginger freeze: Etsi se

Inkivääri nauttii tässä maassa kasvava fanijoukko. Joten sinulla on pidempi häneltä jotakin, voit myös pakastaa inkivääri. Miten tässä wikissä.

Ginger freeze yhtenä kappaleena ja viipaloitu

Tämä on helpoin tapa. Ensinnäkin inkivääri lika on poistettava. Sitten laitat inkivääri folio ja umwickelst häntä sillä. Nyt hän pitää kääritty pakastuspussi ja pantiin pakastimeen. Myös inkivääri voi myös pakastaa viipaleiksi. Tätä varten sinun pitäisi kuori ensin ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Nyt hän on pakattu pakastuspussi ja hermeettisesti suljettu. Varmista, että ilma on kokonaan poistuisi pakastuspussi.

Mitä sinun pitäisi maksaa jäädyttää inkivääri


Sinun tulisi varmistaa, että inkivääri ei ole paineita pistettä. Muut tuotteet pakastimeen ei saa jättää jälkensä inkivääri. Ole niin mukavaa on korjattava ennen. Lisäksi kannattaa aina jäädyttää vain kuivaa inkivääri, onko suora tai viipaleina. Joten hän pitää tuoreena pidempään. Inkivääri viipaleita enintään kolmeksi kuukaudeksi, voidaan säilyttää pakastimessa. Jos haluat jäädyttää inkivääri pidempään, sinun pitäisi jättää hänet kerrallaan vaikka.

Lisää vinkkejä varastointi inkivääri löydät meidän artikkeli "inkivääri Store: Miten se tehdään oikein."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1