Gingivitis under graviditet

Din blødende tandkød stærk og måske har du endda smerte? Disse symptomer kan ofte forekomme under graviditet og bør behandles af en tandlæge trods grundig børstning. men det er ingen grund til panik, trods alt, lidt 9% af 3500 adspurgte NetMoms ofte lavere.

Ændringer i mundhulen under graviditet

I tandkødsbetændelse, tandkødet er normalt rød og meget følsom over for smerte. Dette skyldes ikke kun din krop ændringer under graviditeten, men også dine tænder og dit tandkød. Af hormonelle ændringer, kan spyt stige. Hertil kommer, at spyt er nu for det meste sure. Hvis du har haft problemer med huller i tænderne tidligere, kan huller i tænderne blive forværret af den ændrede spyt. Desuden er tandkødet under graviditeten bedre forsynes med blod. Dette kan ofte føre til blødende tandkød og tandkødsbetændelse kan være resultatet. Hvis du lider af svær kvalme og man selv har ofte gået, kan det ske, at din tandemaljen angribes af mavesyre.


Display Boganmeldelse: Hemmeligheden bag en smuk fødsel

Bog: Hemmeligheden bag en smuk fødselJordemoder Jana Friedrich ledsager dig i denne bog på vej til at anmode om fødsel. Takket være deres viden, du behøver ikke længere frygt for fødsel og fødsel smerte at have.

>>For at reservere på Amazon

Gingivitis farligt i graviditeten?

Ny forskning tyder på en sammenhæng mellem tandkødssygdomme og for tidlige fødsler. Reaktioner i immunsystemet på betændelse kan påvirke livmoderen og forårsage for tidlig fødsel.

Dental behandlinger i graviditeten?

Under graviditeten er det særligt vigtigt, at du går til tandlægen regelmæssigt, så klager behandles i god tid, og dermed komplikationer kan undgås. Indstil din tandlæge, før en eventuel behandling nødvendigvis fra graviditet skøn. X Du bør bedst undgå under din graviditet. Hvis dette ikke er muligt virkelig, så er du nødt til at sørge for, at du bære en bly forklæde til røntgenstråler. Kirurgiske procedurer skal udføres bedst efter fødslen. For akutte symptomer og i nødsituationer, de ikke altid kan udelukkes. Tandblegning (blegning) Du bør ikke udføres under graviditet. Det vides endnu ikke, hvad risici kan opstå for de underordnede dit, hvis du f.eks verschluckst blegemiddel.

Det er bedre at lade foretage omfattende behandling efter fødslen. Men en akut behandling, du kan ikke altid undgås. Din læge vil give dig kun en fantastisk, hvis det er nødvendigt. Hvis du er usikker dig, så tale længe med din tandlæge eller din gynækolog om dine bekymringer.

forebygge tandkødsbetændelse under graviditeten

Du bør forsøge at børste tænder efter hvert måltid. Derefter kan du reducere risikoen for tandkødsbetændelse af dig, for eksempel,

  • Floss (vokset Du kan nemt anvende)
  • en blød tandbørste
  • en mild mundskyl

bruger. Du bør også på en sund kost ottende og spise mindre slik.

Top 10 klager i graviditeten


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =