gøre Rübenkraut selv: Hvordan

Mineral rige, ingen gluten og laktosefri: roer sirup erstattet sukker på en sund måde, og kan nemt og billigt.

Hvis du er opmærksom på at spise sundt, er Rübenkraut tilbyder som en sukker erstatning. I Rübenkraut er, som er lavet af saft af sukkerroer som med æble smør eller pæresaft til kogt sirup.

Det er svært at angive præcist, de nødvendige mængder. Hvor meget Rübenkraut give din sukker afhænger af deres sukkerindhold.

Ingredienser (til ca. 500 ml sirup):

  • 5 kg sukker
  • vand

fremgangsmåde:

Det første skridt på vejen til roesirup er vask og knusning roerne. Peel er unødvendig, fordi du kun bruger saften. Roerne skal være helt fri for sand og har ingen beskadigede dele. Så roerne skåret i små stykker eller rist med foodprocessoren.

Tilsæt de strimlet roer i en stor gryde og dæk helt med vand. Lad koge roer efter den første bølge i cirka en time. Du kan punktere med en gaffel et roer stykker: Det bør være blød som smør.

Konstant omrøring for at forhindre svidning

De fuldt kogte rødbeder kan du trække i kogevandet i to timer. I dette tidsrum vandet opløser de fleste kulhydrater fra sukkerroer chips.

Dræn lang

Peg en stor skærm af en gryde og bredt et rent viskestykke i sigte. Strain off kogevandet og lad roerne bedst dræne godt natten over. Tryk derefter de kogte rødbeder godt.

Saften opnået en kok dig, indtil din sirup har den ønskede konsistens. Det er bedre at reducere siruppen over en længere periode over moderat varme. Hvis temperaturen er for høj, roe toppe forbrændinger smule.

Mål: tyktflydende sirup

Under Einkochens Du bør røre sirup nogensinde. Når saften begynder at blive tyk, er det tilrådeligt at holde siruppen i konstant bevægelse. Rübenkraut har den rette konsistens, når den forbliver fleksibel pind til pladen.

Du kan bruge som en spredning eller som en sukkererstatning i bagning majroe toppe. Rübenmus er karakteriseret ved et højt indhold af magnesium og jern, men indeholder ikke proteiner. Du kan øge den ernæringsmæssige værdi af dig blande det med møtrik smør.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3