gøre Soßenbinder dig selv: Sådan virker

Med blot et par midler kan du gøre Soßenbinder selv. De ingredienser som mel, smør og kartofler du allerede har i køkkenet.

Soßenbinder er praktiske. Simpelthen røre, røre, klar! Men som købte Soßenbinder mange tilsætningsstoffer ofte er inkluderet, behøver du ikke nødvendigvis har maden ud. Du kan blive tykkere og hærde hurtigt din sauce med følgende værktøjer.

Sauce baseret på mel

Anvendelsen af ​​formalet majs er den klassiske måde at binde en sauce. Du tager dette to til tre teskefulde mel og to til tre spiseskefulde vand. Mel og vand verrührst dig. Sørg for, at ingen klumper formular. Vand-mel blandingen, du giver til saucen og kog det i cirka tre minutter på det kraftigste.

Alternative: Kartofler til binding

Kartoflerne indeholder stivelse og er derfor velegnet til at binde saucer. Giv bare en lille, revet kartofler i saucen og kog dem med. men du kan også indtaste andre grøntsager med sauce og mask efter kogning. Asiatiske retter komme igennem tilsætning af æbler en interessant touch.

fremstilling og fryse Soßenbinder på lager

Hvis du ønsker at gøre Soßenbinder sig selv og gemme som en aktie, kan du nemt producere en mani Beurre. Du giver for nemt og hurtigt fremstilles som følger:

  • Du har brug for lige dele smør og mel, så for eksempel hver 50 gram.
  • Begge ingredienser, du verknetest til en glat dej. Således at intet klæber til hænderne, kan du fra hænderne og afkøles til under koldt vand.
  • Forme små kugler af dejen, såsom kirsebær størrelse. Hvis du har en chokolade skimmel, kan du også masse i denne fyld.
  • Nu fryse dine perler individuelt på en plade eller give den fyldte chokolader form i cirka en time i fryseren.
  • Når boldene er fast, kan du udfylde sammen i en frysepose og derefter fjernes individuelt, hvis kræves det.

For at blive tykkere saucer Du har brug for omkring to eller tre bolde. Skaldyr Du kan blive tykkere med en bold og forfine. Du giver boldene netop det færdige fad og rør indtil kuglerne er væk. Have det sjovt Soßenbinder gøre dig selv!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4