Grace bryllup: Betydning, skikke og gaver

Mange bryllupsdag har en særlig betegnelse. Har du forklare, hvor vigtigt nåde bryllup har hvad skikke der dag og hvad der kunne være en passende gave.

Grace bryllup: Det var det hele handler om

Den 70-bryllupsdag fejres som nåde bryllup. Ikke mange par det er meddelt, at være i stand til at fejre 70-års bryllupsdag sammen. Navnet på denne bryllupsdag allerede antyder, fordi det er en rigtig "Guds nåde", som begge ægtefæller så lang levetid blev givet.

Told for nåde bryllup

Parret tilbragte det meste af deres liv sammen. Da nåde bryllup relativt sjældne, er det nu almindeligt i de fleste byer, at borgmesteren eller i det mindste den regionale presse stopper ved at rapportere om dette særligt jubilæum og livet for parret. Som det er vigtigt at nåde bryllup stammer fra den kristne tro, og ofte taler foran sognepræst af parret.

dette jubilæum fejres på grund af sin sjældenhed også meget glad for. Dog skal man være opmærksom på sundheden hos parret her. Hvis det er muligt, bør familien arrangere et møde mellem de direkte efterkommere (børn, børnebørn, oldebørn), ikke jubilæet par selv.

Grace bryllup: matchende gaver

Den nåde bryllup er en anledning til at se tilbage på de mange år, at parret har oplevet sammen. Ved denne lejlighed er særligt renoverede gamle fotos (som bryllup foto i en smuk ramme) eller familiebilleder af hele familien en god idé. Lige så værdifuld er endda malet billeder af børnebørn eller oldebørn, måske sammenfattes som en bog eller en kalender.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 7