Groei en het gewicht van uw baby

In de eerste drie maanden het gaat erg snel met de groei van uw baby. Zijn gewicht zal toenemen, omdat per week duurt het gemiddeld 150 gram aan.

In de bevalling, de vroedvrouw, het gewicht van uw kind nog steeds gecontroleerd. Daarna is de kinderarts dit bij iedere screening benoeming zal plaatsvinden. Wordt rekening gehouden met voornamelijk de verhouding tussen lineaire groei en gewichtstoename. Elke baby zal zeer onregelmatig zijn. Het kan zijn dat het verhoogt 80 gram per week ongeveer 300 gram en de andere week. Daarom moet de gewichtstoename gemiddeld tussen 500-1000 gram en uw baby groeien met ongeveer drie tot vier centimeter per maand.

Lengte- en gewicht curves

Uit de gemeten data van uw baby, de arts creëert gewicht curve van een individu. Voor extreme afwijkingen naar boven of beneden waarschijnlijk fouten zijn aanwezig in het dieet. U dient onmiddellijk om advies vragen in dit geval uw arts.

Een eerste overzicht geeft u de NetMoms Formaat Gewicht curve voor meisjes en jongens in het eerste jaar.

Weergave groot stuk speelgoed voor de zintuigen

Een meisje zittend op de vloer en heeft een roze O-bal in de handenMet de Oball rammelaar met ratels u uw baby perfect te helpen bij zijn eerste grijpen pogingen. We hebben het voor u gevonden bij JAKO-O.

>>Klik hier voor de JAKO-O en Oball

Groei en gewicht in het eerste jaar van het leven

In onze verdere artikelen die u kunt u een overzicht van wat uw baby en je mag verwachten in termen van groei en gewicht:

  • pasgeboren: Waarom neem het uit na de geboorte
  • 4 zesde maand: Je baby is langzamer groeit
  • 7-negende maand: Gewicht en de afmetingen zijn individueel
  • 10e 12e maand: gewicht schommelingen

Op andere gebieden

Niet alleen in de groei en het gewicht wordt overgebracht naar uw baby in de eerste drie maanden. In onze andere bedragen kun je lezen wat de voortgang Je baby anders dat doet.

  • beweging: De bewegingen worden bestuurd
  • eten: Dus je baby is ziek
  • communicatie: Uw baby huilt, squeals en gorgelen
  • Sleep: De dag-nacht Ryhtmus uw baby
  • sense: Je baby ervaart nieuwe sensaties

tonen
meer informatie

Boek: First Year Baby'sAls u wilt weten over de ontwikkeling van je baby nog, raden wij u aan de JV boek "First Baby Year" door het boek auteurs Vivian Weigert en Dr. Franz Paky. Dank u aan de Graefe en Dead Ringers Publisher voor ondersteuning.

"Over het boek


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 56