Gymnasiet: Hvad ved du om det skal

En high-school diplom er nødvendig for mange erhverv, men også med en ændring i den sjette formular. Informere dig selv her, hvordan dit barn kan nå high-school diplom som den endelige eksamen foregår på gymnasiet, og hvilke muligheder er åbne for dit barn efter skole.

Gymnasiet: Hvad er det?

En high-school diplom er et medium grad, at dit barn kan placere i Tyskland efter tiende klasse på gymnasiet. Med en uddannelse på gymnasiet dit barn har mulighed for at gå i gymnasiet på en high school eller erhvervsskole til at gøre en videregående uddannelse der. Men også for mange erhverv kræves en grad i junior high school. Afhængigt af tilstanden af ​​Realschulabschluss som gymnasiet, sekundære udsagn I, er Fachoberschulreife og angivelsesmetoder grad.

Gymnasiet på andre skoler

Selv hvis dit barn afslutter skolen på high school eller på den omfattende skole efter ti års skolegang, det har en høj studentereksamen. Der er også erhvervsskoler, hvor dit barn kan gøre high-school eksamensbevis.

Skærm Produkt Tip: Ergobag

Mapper Ergobag i rødtFor at starte i gymnasiet, de fleste børn vil have en ny, "mere cool" rygsæk. De rygsække af Ergobag ikke blot imødekomme kravene fra den lille store, de er også gode for ryggen.

Hvad er testen for high-school diplom?

De studerende på gymnasiet skal bestå en afsluttende eksamen for at nå den Sekundær skole efter tiende klasse. I alle provinser med undtagelse af Rheinland-Pfalz, er denne kontrol af den kompetente Kulturministeriet centralt. Studerende er i fagene matematik, tysk og et fremmedsprog - i de fleste tilfælde engelsk - testet. I Bayern betyder noget en fjerde elektiv endnu værre, såsom en naturvidenskabelig eller et andet fremmedsprog.

Hvordan præcist køre testene, er reguleret forskelligt fra stat til stat. Normalt studerende skriver i alle fag en afhandling; men nogle gange er de nødt til at fuldføre en mundtlig eksamen eller indsende et projektarbejde.

Test mislykkedes?

Når eleverne fuldføre tiende klasse med succes på gymnasiet, men ikke bestå den afsluttende eksamen, de ikke modtager high-school eksamensbevis. De forlader skolen i dette tilfælde med den såkaldte udvidede gymnasium.

Efter high-school eksamensbevis

Efter at have afsluttet dit barn er åbne for mange forskellige muligheder. Efter alt, en high-school diplom giver dit barn både at deltage i sjette form som at begynde en uddannelse, for eksempel i den offentlige sektor eller i de kommercielle, sociale og tekniske områder. Valgmulighederne er dit barn efter endt uddannelse åbent:

  • uddannelse
  • placering
  • Frivillige sociale år
  • Studentereksamen eller gymnasium
  • Træning for yderligere kvalifikationer

Mere om karrierevalg og fremtidige muligheder for gymnasieelever kan du læse "karriere orientering" i vores artikel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 12