Gymnastik for børn

For gymnastik børn kan gå så tidligt som et år. De såkaldte forældre-barn gymnastik lidt være ledsaget af deres forældre. Det var først tre år gymnastik Børn som regel uden mor og far i løbet. Find ud af her, hvad børnene lærer nøjagtigt, hvilke værktøjer og børn skal gymnastik.

Hvorfor dine børn gå til gymnastik?

Vi spurgte vores NetMoms, som sporten gør deres barn, og hvorfor de ville anbefale det:

"My Big går til atletik og gymnastik, som begge gør det en masse sjov."

"Min datter er nu 4 år gammel og går til dans og børns gymnastik. (...) Hun elsker sine aftaler og er altid meget trist, når noget går galt. "

"Vi brugte forældre-barn gymnastik (...), der var rigtig god."

"Vores datter er nu gør i fem år og professionelle gymnastik og cheerleading. Det er fire gange om ugen træning. Det giver heller ikke det sjovt og så længe de ønsker det og ikke lider noterne nedenfor, det er okay. "

"Min datter startede med to og et halvt år med børnenes gymnastik. (...) det bliver så skiftet til el-Gymnastik Kort før de fylder fem år. Dette gør dem i et år nu, og har allerede en bronzemedalje taget ved distriktet mesterskaber. Til dette træningen er også 3 gange om ugen i 2,5 time koster omkring 90 euro i kvartalet. "

AnzeigeFit med en masse sjov

Tip Produkt: Cykel hjelm i PinkNogen rejser sport skal også være passende udstyret. For alle aktiviteter, fra boldspil til ballet, vil du finde om JAKO-O egnede sport for et barn din.

Fra når børn kan gå til børnenes gymnastik?

  • De såkaldte forældre-barn gymnastik er det i eller ledsaget af mor og far til tre årige børn. Den lille flytte til sange eller skabe kontakter, mens du spiller med jævnaldrende.
  • Fra tre år gymnastik børn som regel uden deres forældre.

Hvad børn lærer i gymnastik?

Lignende atletik og gymnastik for børn er meget alsidig. Under gym klasse kaste og fange de små bolde Turner, klatring, balancering, hoppe og danse rundt. Komponenterne i kurserne omfatter kolbøtter eller rullende. De ældre børn, så prøv klatrestativer og trampoliner. Børn lærer også den traditionelle discipliner udstyr og gulvøvelser kender. I løbet af kurset, de bliver bekendt blandt andet enheder som ged eller Vaegtbjaelken.

Hvor meget koster gymnastik for børn?

For gymnastik bør du tage hensyn til årlige bidrag koster 50 til 70 euro. Der er også klubber, der kræver betydeligt mere. Hvis du kan gøre gymnastik i en klub Dit ung, har du yderligere omkostninger, såsom en engangsforeteelse sammenføjning gebyr, forventet.

Hvor længe er det gym klasse?

Det er forskelligt fra klub til klub, i hvilket omfang gymnastik for børn tilbydes. Normalt, dog bør du forvente, at børn har en ugentlig eller to kursus enheder fra omkring 60 til 90 minutter.

Hvor kan børn gøre gymnastik?

Sikker på der er også tilbud til dig en klub, der gymnastik for børn. På hjemmesiderne for de klubber kan du informere dig om deres tilbud og priser. Bare spørg på en klub efter eget valg at se om du kan se sammen med din afkom til en pris. Så du får et første indtryk af lokalerne og kan samtidig komme til at kende træneren.

Hvordan ser dit barn til gymnastik?

Gymnastik for børn behøver kun simpel sportstøj. Da det lille tog som regel i et motionscenter, bør du give din afkom også skridsikre indendørs sko.

Hvilke færdigheder fremmer børns gymnastik?

  • Sundhed: I gymnastik er hele kroppen af ​​dit barn uddannet. Hans muskler er forbedret, og gennem sport det vil være mindre modtagelige for sygdomme.
  • Motoriske færdigheder: Uanset om børn danser i gymnastik, hoppe eller balance - Din junior udviklede sin balanceevne.
  • Kognitiv: På grund af de forskellige muligheder for bevægelse Dit barn får en idé om hans fysiske evner.
  • Sociale færdigheder: I gymnastik, børn lærer mens du spiller sammen med deres jævnaldrende, for eksempel, at give efter eller at samarbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 80 =